Creativitatea vine din interior - Campanie umanitară pentru nevăzători

15 hairstilişti au coafat legaţi la ochi pentru a salva 2 fetite de la orbire.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta, brandul de produse profesionale de hairstyling Label.m România a organizat  în cadrul expozitiei Cosmobeauty campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care a avut drept scop ajutorarea a 2 surori care au nevoie urgenţă de intervenţii chirurgicale pentru a nu orbi.

Pornind de la ideea că deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, proiectul umanitar şi-a propus să fie un suport pentru persoanele nevăzătoare.

Campania a început pe reţelele de socializare unde numeroşi hairstilisti au postat poze şi filmuleţe în timp ce coafau legaţi la ochi, provocând la rândul lor alţi hairstilişti să facă acelaşi lucru şi să doneze.

Fondurile obţinute au fost donate pentru a ajuta 2 surori de 2 ani, respectiv 5 ani să îşi recapete vederea. Fetiţele au nevoie urgent de operaţie, iar părinţii lor, ambii slab văzători, au o condiţie modestă şi nu îşi permit să suporte costurile acesteia.
Dacă intervenţia chirurgicală nu va avea loc, copilele îşi vor pierde vederea pentru totdeauna.

În cadrul evenimentului caritabil care a avut loc pe scena de la Sala Polivalentă, au participat 15 hairstilişti care au acceptat provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul văzului. La eveniment au fost prezente şi surorile Muzuru, care au înduioşat audienţa, cu cel mai sincer “vă mulţumesc” pe care cei prezenţi  l-au auzit vreodată.

Stiliştii au recunoscut că este extrem de greu să fii privat de simţul văzului “E foarte greu să nu vezi, am atacuri de panică” spunea unul dintre hairstilişti în timp ce arăta că îşi poate face meseria şi legat la ochi.Eforturile hairstiliştilor nu au fost în zadar, întrucât în urma campaniei s-au strâns fondurile necesare pentru operaţiile fetiţelor, iar acestea se vor bucura de o copilărie şi o viaţă normale.Mai multe informaţii şi fotografii de la eveniment pe www.beautyone.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Label.m.