România: 6 vedete machiate "ca dracu'"

Unele vedete de la noi reuşesc uneori să ne dea fiori de groază. Şi nu pentru că ar realiza filme horror, ci pentru că se machiază ca şi cum ar face asta. Îţi prezentăm mai jos şase vedete care îşi varsă toate fardurile în cap, de fiecare dată când au ocazia:

Iulia Albu

"Machiajul a durat în jur de o oră şi a fost realizat de Mari Dăscălescu. Asta a fost partea placută a procesului, pentru că mi-a luat aproape dublu să mă demachiez. Cel mai problematic a fost glitter-ul, care s-a dus mai greu", a declart Iulia Albu pentru perfecte.ro despre machiajul pe care l-a ales pentru un eveniment la care a fost invitată în luna mai.

Rezultatul ar fi trebuit să fie senzaţional, având în vedere timpul irosit pentru el. Dar efectul este de-a dreptul de groază... Soţia lui Mihai Albu şi-a făcut un obicei din a se urâţi printr-un machiaj cel puţin bizar, dar pe care îl afişează cu multă mândrie la fiecare eveniment la care este prezentă.

Sursă foto: Mediafax Foto

Elena Băsescu

Elena Băsescu pare să fie într-o cursă a înarmării. Cu farduri. Fiica cea mică a preşedintelui se machiază din ce în ce mai strident, ceea ce nu o avantajează deloc! Fondul de ten cu mult mai închis decât culoarea naturală a tenului ei şi într-un ton de un galben bolnăvicios, împreună cu fardul de pleoape mov, aplicat din abundenţă, şi buzele mult prea deschise la culoare comparativ cu nuanţa tenului, o transformă pe EBA într-o apariţie şocantă.

Andreea Tonciu

Buzele veşnic ţuguiate, în culori care provoacă ameţeală şi crize de epilepsie celor care privesc pe nepregătite, par să fie specialitatea Andreei Tonciu.

Fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu, concediată de aceasta în direct, vrea cu orice chip să îşi pună buzele în valoare, chiar dacă asta înseamnă să arate penibil.

Sânziana Buruiană

Vedetă pentru nu se ştie care motiv, Sânziana Buruiană reuşeşte să iasă în evidenţă printr-un machiaj excesiv, de-a dreptul vulgar. În imaginea de mai sus, fosta preşedintă a Partidului Blondelor, a ales să-şi machieze ochii la fel de strident ca buzele.

Dar pentru că obsesia buzelor mari le urmăreşte pe toate vedetele apărute peste noapte, nici Sânziana nu face excepţie. Tocmai de aceea probabil că şi-a aplicat rujul, depăşind cu mult conturul buzelor.

Marina Dina

Asistenta lui Mihai Morar, de la emisiunea Răi da' buni, pare să folosească de fiecare dată toate fardurile pe care le are în dotare.

Rezultatul? Buze foarte roşii, cu un strat generos de gloss deasupra, ochii foarte conturaţi cu creion negru, fardaţi în culori închise, pe toată suprafaţa pleoapei, până aproape de sprâncene. Iar sprâncenele, că tot a venit vorba, sunt accentuate intens cu creion negru.

Un machiaj de speriat, la propriu. În fotografiile în care este machiată ceva mai discret, Marina Dina pare cu cel puţin 10 ani mai tânără!

Pepe


Cine s-ar fi gândit că există şi un bărbat în topul nostru? Pepe s-a lăsat la un moment dat pe mâna Oanei Zăvoranu, soţia sa la acea vreme, iar rezultatul a fost de coşmar.
MAI MULT DESPRE: machiaj, vedete, farduri, machiaj urât