Inspira-te din machiajul vedetelor de la Globurile de Aur!

Decernarea Globurilor de Aur este o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la machiajul vedetelor. Pentru ca o sursa de inspiratie este intotdeauna binevenita, haideti sa le studiem forma chipurilor, stilul machiajului si culorile alese.

Decernarea Globurilor de Aur este o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la machiajul vedetelor. Pentru ca o sursa de inspiratie este intotdeauna binevenita, haideti sa le studiem forma chipurilor, stilul machiajului si culorile alese.

Angelina Jolie


Angelina Jolie se remarca intotdeauna prin aspectul sau impecabil, combinatiile reusite de machiaj, coafura si tinuta. De aceea se si afla adesea in varful topurilor celor mai fermecatoare vedete.

La editia de anul acesta a Globurilor de Aur, Angelina a ales un machiaj care ii confera un aer misterios, perfect adaptat atitudinii sale. Machiajul stil "ochi de pisica" este cel care ofera mister privirii sale.

Pentru ca ochii sunt bine conturati, machiajul Angelinei lasa buzele pe plan secund, oferindu-le un strop de stralucire intr-o nuanta naturala.

Poti obtine foarte usor un machiaj in stilul celebrei actrite -  folosind un tus negru, contureaza pleoapa superioara, cat mai aproape cu putinta de linia genelor. Ingroasa treptat linia pe masura ce te apropii de colturile exterioare ale ochilor.

Kate Winslet


Castigatoare a doua Globuri de Aur in cadrul editiei de anul acesta, Kate Winslet s-a putut mandri cu un machiaj de nota 10.

Pentru buzele sale a ales un rosu senzual, puternic, ce contrasteaza delicatetea nuantelor folosite pentru machiajul ochilor.

Culoarea aleasa pentru buze se potriveste perfect tinutei sale, combinatia de rosu intens al buzelor si rochia neagra realizeaza un look deosebit de elegant.

Cameron Diaz


Cameron Diaz este una dintre acele femeie fericite care se pot lauda cu o culoare extraordinara a ochilor.

Albastrul intens al ochilor sai este foarte usor de pus in evidenta, machiajul in acest caz fiind foarte simplu de realizat. Pentru a-si accentua privirea, Cameron a ales un fard de culoare roz pal, potrivit tinutei sale si mascara de culoare neagra.

"Cele care au ochii albastri pot incerca pentru pleoape nuante de bej, piersica, roz, lavanda, maron deschis, cafeniu. Mascara maron inchis este o alegere buna, fara a incarca genele, oricat de mare ar fi tentatia.", aflam pe Sfaturi Eva de la make-up artistul Marina Chiorean.

Machiajul ales realizeaza un echilibru intre zona ochilor si cea a gurii, actrita folosind un ruj de un roz nici prea indraznet, dar nici foarte cuminte.

Beyonce


Beyonce a ales pentru seara Globurilor de Aur un machiaj de tip smokey eyes.

Frumoasa cantarea a optat pentru tonuri de gri, nuante ideale pentru ochii sai caprui inchis.

Machiajul ochilor fiind destul de puternic, Beyonce s-a limitat la un gloss stralucitor pentru buze, in ton cu accesoriile.

 

Hayden Panettiere


La fel ca si Beyonce, Hayden Panettiere a ales stilul smokey eyes. Nuantele de mov pruna adoptate de actrita din "Heroes" ii pun in evidenta culoarea verde a ochilor.

Genele sunt foarte curbate, iar masacara a fost aplicata mai intens in colturile extrioare ale ochilor, obtinunadu-se astfel un efect deosebit, care intensifica privirea.

Machiajul buzelor este subtil, culoarea aleasa fiind una intr-un ton cat mai apropiat de culoarea naturala a buzelor.

Sursa foto: www.people.com