Frumuseţea ta: 7 trucuri de machiaj pe care să le furi de la vedete

Vedetele de la Hollywood sunt exemple numai bune de urmat când vine vorba de stil şi frumuseţe. Inspiră-te din machiajele lor senzaţionale, realizate de make-up artişti de top, ca să arăţi senzaţional.

Iată şapte trucuri de machiaj pe care să le încerci:

Jessica Alba

Încearcă un machiaj precum cel al actriţei Jessica Alba, aplicând un fard galben metalizat în colţurile interioare ale ochilor, iar în exterior şi pe pleoapele inferioare, unul albastru metalizat.

January Jones

Frumoasa actriţă din serialul Mad Man, January Jones, a ales un machiaj pe cât de simplu, pe atât de rafinat şi elegant. Conturul liniei genelor cu un tuş albastru metalizat şi genele false, de un negru intens, reuşesc să-i pună perfect privirea în valoare.

Kim Kardashian

Rujul roşu mat reuşeşte să-i ofere lui Kim Kardashian un look foarte elegant. Machiajul discret al ochilor, realizat numai prin definirea genelor, echilibrează perfect buzele intens colorate. Dacă vrei un astfel de machiaj, aplică un ruj mat cu pensula, având grijă să păstrezi perfect linia naturală a buzelor.

Charlize Therone

Stilul smokey eyes, ales de frumoasa Charlize Theron, este ideal pentru un machiaj de seară sau pentru un eveniment special. Foloseşte nuanţe de gri sidefat pentru a evita efectul tern al culorilor mate.

Keira Knightley

Foloseşte mascara şi creionul dermatograf negru pentru a-ţi defini foarte bine ochii. Te poţi inspira de la frumoasa Keira Knightley pentru un astfel de machiaj. Secretul acestui look este definirea perfectă a genelor cu mascara. Poţi apela şi la gene false, dacă genele tale nu sunt suficient de dese.

Taylor Swift

Încearcă un machiaj în stilul ochi de pisică precum cel al actriţei şi cântăreţei Taylor Swift, care îţi poate oferi un look retro, foarte sexy.

Jessica Stroup

Dacă vrei o privire dramatică, încearcă genele false mănunchi, precum actriţa Jessica Stroup. Genele grupate, nu foarte bine definite, atrag atenţia asupra ochilor tăi, punându-le în valoare forma şi culoarea.

MAI MULT DESPRE: frumusete, Hollywood, machiaj, trucuri