Frumuseţea ta: 10 machiaje sexy pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Chiar dacă îţi spui că Valentine's Day este o sărbătoare "importată" pe care nu merită să o iei în considerare, gândeşte-te totuşi că orice motiv de a celebra iubirea este binevenit.

Iar ca să transformi această zi într-una specială, este necesar să alegi şi un machiaj pe măsură.

Iată 10 idei de machiaj sexy şi senzual:

Smokey eyes

Machiajul smokey eyes este unul dintre cele mai sexy stiluri pe care le poţi alege pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Alege nuanţe delicate, de brun sau violet şi evită-le pe cele prea închise. Nu uita să păstrezi machiajul buzelor discret, optând pentru un ruj în nuanţe de roz pal, nude sau chiar un luciu de buze transparent.

Strălucire naturală

Tenul perfect, acea strălucire care pare foarte naturală şi oferă senzaţia de piele sănătoasă se pot obţine cu ajutorul unui iluminator delicat. Acesta conţine particule strălucitoare foarte fine, care reflectă lumina şi te ajută să ai un ten impecabil. Click aici pentru a descoperi cum anume sa-l aplici.

Stilul nude

Un machiaj care pare foarte natural, în nuanţe de brun şi maro, precum şi un ruj de culoarea buzelor, îţi oferă un look inocent şi senzual.

Chip angelic

Nuanţele de roz sunt perfecte pentru a crea un machiaj delicat, proaspăt, ideal pentru Valentine's Day. Foloseşte un blush în nuanţe de piersică pentru a obţine acea îmbujorare inocentă specifică îndrăgostiţilor.

Bronz delicat

Un machiaj la fel de natural şi sexy obţii cu ajutorul pudrei bronzante. Îţi permite să mimezi o piele arămie, aşa cum o ai vara, dar fără să pară exagerat. Tenul este în acest caz elementul central al machiajului. Foloseşte o pudră bronzantă cu particule strălucitoare. Nu uita să aplici şi un balsam de buze transparent, care oferă strălucire naturală.

Frumuseţe pură

Pune-ţi frumuseţea naturală în valoare cu ajutorul unui astfel de machiaj. Hidratează-ţi intens tenul, aplică o cremă BB care să uniformizeze nuanţa pielii şi foloseşte un blush pentru a-ţi defini subtil pomeţii. Pentru machiajul ochilor foloseşte doar un strat de mascara şi un creion dermatograf în nuanţe discrete de maron sau cappuccino.

Ochii în prim-plan

Un machiaj al ochilor puternic, în stilul smokey eyes este ideal pentru o seară romantică în doi, de Ziua Îndrăgostiţilor. Alege un fard în nuanţe de mov închis, gri închis sau cafeniu pentru a defeni puternic pleoapa. Aplică straturi generoase de mascara pentru ca genele tale să fie cât mai lungi şi dese. Păstrează buzele în nuanţe cât mai naturale.

Ochi de pisică

Foloseşte un tuş de pleoape pentru a accentua linia superioară a genelor. Este un machiaj foarte sexy, care îţi oferă un aer retro-glamour.

Rujul roşu

O metodă clasică şi rapidă care îţi permite să te transformi instant într-o divă sexy este rujul roşu. Este un machiaj ideal pentru o seară romantică în doi. Alege un ruj mat, pe care să îl aplici cu o pensulă specială.

Machiaj retro

Genele voluminoase şi pleoape conturate cu un tuş negru intens în combinaţie cu buze de un roşu pătrunzător reprezintă un machiaj retro, foarte senzual.