Frumuseţe. Nuanţele de ruj de care tinerele vedete sunt obsedate

Kylie Jenner, sora cea mică a lui Kim Kardashian, foloseşte des rujul maro mat, inspirat din stilul anilor '90. Şi alte celebrităţi în plină ascensiune au făcut o pasiune pentru această culoare. Iată care sunt acestea:

Kylie Jenner

Cea mai mică din clanul Jenner-Kardashian, Kylie, care a împlinit de curând 17 ani, devine încet-încet tot mai cunoscută. Adolescenta şi-a făcut apariţia de-a lungul timpului în reality show-ul "Keeping up with the Kardashians", dar abia din acest an a început să-şi creeze oarecum un brand personal. Ceea ce a adus-o pe Kylie în centrul atenţiei a fost operaţia pentru mărirea buzelor şi controversa creată în jurul acesteia. Tânăra vedeta a susţinut că foloseşte un dispozitiv cu sucţiune pentru mărirea buzelor, fără să recunoască faptul că a apelat la bisturiu. De când buzele sale au devenit mult mai pline, Kylie foloseşte tot mai des nuanţele de ruj maro mat, un trend important al momentului.

Gigi Hadid

Unul dintre supermodelele de top ale momentului, Gigi Hadid face parte alături de Cara Delevingne sau Kendall Jenner din rândul modelelor foarte prezente pe reţelele de socializare, în special pe Instagram, de unde au primit şi denumirea de "Insta models". Hadid are o adevărată comunitate care îi urmăreşte fiecare mişcare, formată din aproape 5,5 milioane de persoane. Iar celebritatea din online s-a transmis rapid şi în lumea reală, pentru că marile case de modă s-au grăbit să se asocieze cu modelele atât de cunoscute pe reţelele de socializare. Gigi postează des imagini sexy, iar buzele sale voluptuoase sunt adesea colorate în diverse nuanţe de maro mat.

Kendall Jenner

Kendall, cealaltă soră Jenner, este una dintre cele mai apreciate persoane din clanul Jenner-Kardashian. Are o carieră de succes în modelling, fiind preferata lui Karl Lagerfeld. Face parte alături de Gigi Hadid şi Cara Delevingne din grupul "Insta models", care face furori pe Instagram. Kendall are nu mai puţin de 35 de milioane de fani pe această reţea de socializare. Urmând exemplul surorii sale mai mici, Kylie, şi Kendall s-a fotografiat purtând un ruj maro mat.

Joan Smalls

Joan Smalls, un alt supermodel de succes, este de asemenea adepta rujurilor mate, foarte închise. Modelul a încercat clasicul maro purtat de colegele sale de breaslă, dar a folosit şi nuanţe mult mai îndrăzneţe precum mov-prună sau chiar albastru închis.

Zendaya

Actriţa şi cântăreaţa Zendaya, un star Disney în plină ascensiune, este la fel de pasionată de rujul maro mat precum colegele sale de generaţie. Adolescenta s-a fotografiat purtând o nuanţă închisă de maro pe buze şi a postat imaginea pe Instagram.