Frumuseţe: 7 machiaje dezastru ale superstarurilor. Vezi cine s-a făcut de râs

Chiar dacă au alături adevărate armate de stilişti şi make-up artişti, supervedetele tot o dau în bară uneori în ceea ce priveşte machiajul. De cele mai mult eori excesul de pudră este de vină pentru eşecul lor pe covorul roşu. Iată câteva vedete care s-au machiat de-a dreptul jenant:

Drew Barrymore

Actriţa americană şi-a dorit să-şi pună ochii în valoare şi chiar a reuşit. Dar nu intr-un mod pozitiv. A făcut exces de pudră în jurul ochilor şi în zona tâmplelor. Iar în ceea ce priveşte genele, aplicarea mascarei se pare că nu este punctul său forte.

Tyra Banks

Supermodelul Tyra Banks a încercat la un moment dat să experimenteze ceva mai mult cu machiajul şi să fie nonconformistă. Rezultatul se poate decrie prin pleoape mâzgălite cu un fard gri inchis.

Lily Allen

Cântăreaţa britanică a făcut exces de corector în jurul ochilor, iar bliţul aparatului foto a scos acest detaliu în evidenţă. Astfel, în loc să-şi ascundă cearcănele, Lily Allen a obţinut ceea ce se numeşte în machiajului "ochi de raton".

Miley Cyrus

Şi controversata Miley Cyrus a făcut o gafă de machiaj la un eveniment monden. A folosit prea multă pudră în jurul gurii, probabil pentru a menţine sub control pielea lucioasă cauzată de excesul de sebum.

Leighton Meester

Vedeta din celebrul serial Gossip Girl a ales la un moment dat un machiaj puternic cu o nuanţă intensă de mov. Până aici nu ar fi nimic în neregulă, dacă actriţa nu ar fi ales să aplice şi în zona de sub ochi fardul violet-purpuriu, care face să pară că are ochii vineţi.

Eva Longoria

Eva Longoria pare să se fi ghidat după "mai mult înseamnă mai bine" când a optat pentru acest tip de machiaj. Actriţa din "Neveste disperate" a folosit mult corector în zona de sub ochi şi la fel de mult blush în obraji, într-o nuanţă intensă de portocaliu. Rezultatul este un dezastru total.

Catherine Zeta-Jones

Frumoasa actriţă a apelat cu încredere la pudra bronzantă. Problema este că a ales o nuanţă intens portocalie. Nici machiajul ochilor nu i-a ieşit prea bine. Soţia lui Michael Douglas a aplicat foarte prost mascara şi a folosit un fard gri-albăstrui care o dezavantajează.