Frumuseţe. 7 machiaje de toamnă inspirate de vedetele de la Hollywood

Asortează-ţi machiajul cu acest sezon, alegând nuanţe de brun sidefat, cupru, mov prună sau maro taupe. Starurile de la Hollywood sunt o sursă excelentă de inspiraţie.

Iată câteva stiluri de machiaj pe care să le încerci în această toamnă:

Rachel Weisz

Actriţa Rachel Weisz şi-a pus în valoare frumuseţea naturală cu ajutorul unui fard de pleoape într-o nuanţă intensă de mov prună. Este un stil perfect pentru seară. Această culoare oferă intensitate privirii şi te ajută să obţii un look elegant şi misterios. Aplică două straturi de mascara şi accentuează delicat şi genele inferioare. Dacă alegi un astfel de machiaj al ochilor este necesar să păstrezi buzele într-o notă cât mai naturală.

Keira Knightley

Keira Knightley a ales un machiaj în stilul smoky eye în nuanţe de maro taupe. Conturul accentuat al ochilor cu un creion dermatograf într-o nuanţă de brun închis sau negru este excelent pentru a-ţi pune privirea în valoare.

Charlize Theron

Fardul de pleoape de culoarea scorţişoarei pune perfect în valoare ochii de un albastru intens ai actriţei Charlize Theron. Aplică un fard în această nuanţă atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară pentru a obţine un machiaj elegant, de seară.

Alexandra Daddario

Nuanţa de brun sidefat se potriveşte perfect cu privirea intensă a actriţei Alexandra Daddario. Un astfel de fard este o opţiune ideală pentru un machiaj discret de zi.

Dianna Agron

Actriţa Dianna Agron a optat pentru un fard cupru metalic, excelent pentru un machiaj de seară sofisticat şi elegant. Această nuanţă este alegerea ideală dacă vrei să faci senzaţie la o petrecere.

Amber Heard

Obţii un machiaj subtil, de zi, dacă alegi un fard de pleoape maro taupe, precum cel al actriţei Amber Heard.

Scarlett Johansson

Actriţa Scarlett Johansson a optat pentru un machiaj în stilul ombre cu nuanţe de cărămiziu şi auriu. Este o combinaţie perfectă pentru acest sezon, fiind două dintre culorile sale reprezentative. Ai grijă, totuşi, să nu alegi o nuanţă cu tonuri intense de roşu, care îţi poate da un aspect de ochi obosiţi.