Frumuseţe. 6 vedete care arată mai bine după ce şi-au schimbat stilul de machiaj

Cântăreaţa Gwen Stefani a făcut un salt uriaş în ceea ce priveşte lookul, optând în prezent pentru un makeup care îi pune mult mai bine trăsăturile în valoare. Descoperă şi alte staruri care s-au schimbat radical de-a lungul anilor cu ajutorul machiajului.

Victoria Beckham

Victoria Beckham şi-a schimbat radical machiajul de-a lungul anilor. De la starul pop cu gene false desenate pe pleoape, Victoria a adaptat makeup-ul la noul său statut, acela de creator de modă şi un adevărat reper de stil pentru numeroase femei.

Gwen Stefani

La începutul carierei sale, cântăreaţa Gwen Stefani era adepta unui machiaj strident, în culori puternice. Dar în ultimii ani, starul american şi-a transformat radical lookul astfel încât noul său stil de machiaj este mult mai natural, punând în evidenţă trăsăturile, fără ca efectul să fie unul fals.

Cheryl Fernadez-Versini

Cântăreaţa britanică s-a transformat radical de-a lungul anilor, iar una dintre schimbările majore este legată de sprâncene. Cheryl a adoptat un look mult mai natural al sprâncenelor, care sunt în prezent mult mai dese şi groase.

Jessica Alba

Şi Jessica Alba a optat pentru sprâncene mai dese, un trend important al momentului. Vedeta şi-a schimbat subtil stilul de machiaj de-a lungul anilor, renunţând treptat la creionul dermatograf negru în favoarea nuanţelor mai blânde de maro şi brun.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a învăţat de-a lungul anilor să-şi pună privirea în valoare, iar genele false au devenit arma ei secretă. Cu ajutorul genelor fir cu fie, care au un aspect foarte natural, cântăreaţa şi actriţa americană reuşeşte de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu să aibă o privire seducătoare şi sexy.

Taylor Swift

Taylor Swift, una dintre vedetele de top ale momentului, a adoptat un machiaj mult mai delicat faţă de perioada în care s-a lansat. Cântăreaţa americană a renunţat la conturarea intensă a pleoapelor cu creion dermatograf negru şi a optat pentru farduri în nuanţe subtile, care îi pun în valoare culoarea superbă a ochilor.