Frumuseţe: 5 vedete care au ratat machiajul. Vezi unde au greşit

Chiar dacă beneficiază de serviciile şi sfaturile celor mai bine pregătiţi makeup artişti, până şi vedetele de la Hollywood mai dau greş în ceea ce priveşte machiajul. Nu puţine sunt starurile care s-au făcut de râs cu un machiaj prost realizat. Iată cinci dintre ele:

Foto: Hepta

 

Nicole Kidman

În cazul talentatei actriţe australiene, pudra translucidă aplicată din belşug a fost gafa majora la una dintre apariţiile sale pe covorul roşu. Nicole avea excesiv de multă pudră pe nas şi sub ochi.

Melissa Joan Hart

Vedeta din "Sabrina, vrăjitoarea adolescentă" a avut probleme tot cu nasul pudrat excesiv. Urmele albe de pe nasul şi pomeţii actriţei au devenit şi mai vizibile din cauza bliţurilor aparatelor foto.

Selena Gomez

Deşi are doar 21 de ani, Selena Gomez are o problemă serioasă cu cearcănele şi pungile de sub ochi. De aceea, este nevoită să apeleze destul de mult la anticearcăn şi iluminator, ceea ce nu se vede prea bine în pozele realizate pe covorul roşu. Zona de sub ochii vedetei este mult prea albă, comparativ cu restul pielii.

Taylor Momsen

Actriţa care a interpretat rolul Jenny Humphrey din Gossip Girl pare să nu fi învăţat nimic din serialul care a impus stilul pentru numeroase adolescente din întreaga lume. Taylor se străduieşte să şocheze şi reuşeşte să o facă printr-un machiaj "de speriat".

Ashley Judd


Şi în cazul actriţei Ashley Judd tot pudra a fost vinovată pentru "sabotarea" machiajului. Din păcate pentru vedetă, gafa s-a întâmplat la evenimentul de lansare a cărţii sale, numită "All That Is Bitter and Sweet".