Frumuseţe: 10 stiluri de machiaj de la Oscar pe care să le încerci şi tu

Vedetele ne-au fascinat iar cu rochiile lor absolut superbe, coafurile impecabile şi machiajul perfect de la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar. 

În ceea ce priveşte machiajul, majoritatea starurilor au optat anul acesta pentru sublinierea pleoapelor cu tuş negru intens, alături de gene lungi şi bogate, în stilul anilor '50.

Iată 10 machiaje alese de vedete pentru Oscar 2014:

Olivia Wilde

Actriţa cunoscută pentru rolul din serialul Dr. House a ales un machiaj care îi pune superba culoare a ochilor în evidenţă. Conturarea puternică a pleoapei superioare într-o nuanţă foarte închisă de verde este elementul central al machiajului.

Charlize Theron

Charlize Theron a optat de asemenea pentru linia genelor intens subliniată cu tuş negru, păstrând restul machiajului în tonuri naturale.

Angelina Jolie

Angelina Jolie a ales pentru această ediţie a Premiilor Oscar un machiaj smokey eyes în nuanţe subtile de brun.

Cate Blanchett

Câştigătoarea premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, Cate Blanchett, a optat pentru un machiaj natural, elementul central fiind aceeaşi linie a genelor puternic conturată şi gene bogate.

Amy Adams

Amy Adams, nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar, a ales un machiaj pe cât de simplu, pe atât de sofisticatşi elegant. Vedeta a ales un fard sidefat în nuanţe delicate de brun.

Penelope Cruz

Penelope Cruz a ales şi de această dată un machiaj puternic al ochilor. Actriţa preferă un contur intens al ochilor cu creion khol.

Sandra Bullock

Şi Sandra Bullock, actriţa pricipală din Gravity, filmul care a luat anul acesta cele mai multe premii Oscar, a optat pentru un machiaj intens al ochilor. Vedeta şi-a conturat ochii cu creion dermatograf şi a folosit un fard brun uşor sidefat.

Emma Watson

Tânăra actriţă din celebra serie de filme Harry Potter şi-a pus zâmbetul în valoare cu un ruj roşu cu accente cărămizii. Pentru machiajul ochilor a ales accentuarea genelor şi a liniei pleoapei superioare.

Kate Hudson

Actriţa Kate Hudson a ales un machiaj în stilul smokey eyes, care i-a pus privirea în valoare. Pentru buze a folosit un gloss în nuanţe sidefate de roz.

Jennifer Lawrence

Câştigătoarea de anul trecut a premiului Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, Jennifer Lawrence, a optat pentru un contur intens al ochilor, păstrând buzele într-o nuanţă nude, delicată.