Cum te machiezi primavara aceasta?

Ce culori alegi sezonul acesta pentru machiaj? Iti spunem noi! Afla care sunt tendintele in machiaj si ce sa alegi pentru ca prospetimea primaverii sa se vada si pe chipul tau.

Ce culori alegi sezonul acesta pentru machiaj? Iti spunem noi! Afla care sunt tendintele in machiaj si ce sa alegi pentru ca prospetimea primaverii sa se vada si pe chipul tau.

Ochii

Fardurile de pleoape pentru aceasta primavara sunt luminoase, jucause si indraznete, principalele tonuri pe care te poti axa sunt cele de galben si orange. Astfel de culori au un impact puternic, de aceea ar trebui folosite cu prudenta.

Tocmai pentru ca sunt foarte luminoase si reusesc sa atraga atentia usor, foloseste-le numai pentru a da un strop de culoare, evitand colorarea pleoapei in exces.

De asemenea, culorile acestea sunt recomandate in special pentru iesirile in oras decat pentru birou sau diverse intalniri "serioase". Daca alegi nuantele aprinse, pastreaza restul machiajului in linii cat mai subtile, pentru a mentine echilibrul.

Pe langa culorile indraznete, primavara aceasta aduce si ceva nuante intunecate. Un exemplu bun este tusul negru pentru gene care va fi folosit pentru accentuarea ochilor si pentru a obtine un rezultat dramatic, potrivit serilor de primavara.

Pometii

Culoarea piersicii este alegerea perfecta pentru pometii tai, primavara aceasta.

Nu se putea mai bine de atat, mai ales ca tonul orange pal al piersicii se potriveste pentru oricare moment al zilei. Aceasta culoare, in diferite nuante in functie de culoarea naturala a tenului tau, iti ofera acel aspect stralucitor, punandu-ti in evidenta ochii si luminandu-ti chipul. Nu uita ca machiajul natural este intotdeauna la moda, prin urmare nu exagera cu aplicarea blusher-ului.

Buzele

Daca acum cativa ani nici nu-ti imaginai ca ai putea sa iesi din casa cu buzele de un rosu aprins, astazi chiar este recomandat. Rujurile in nuante de rosu se mentin in trend si in aceasta primavara.

Cu toate ca ofera o imagine foarte sexy, rosul nu se potriveste pe buzele oricui.

Nu uita ca ceea ce se poarta nu este neaparat si cea mai buna alegere pentru tine. Incearca mai multe nuante de rosu, pana vei gasi una care ti se potriveste. Primavara 2008 pastreaza si glossurile delicate, stralucitoare, in culori romantice precum roz sau culoarea piersicii, dar si glossuri transparente stralucitoare.

Putin bronz

Adauga un strop de stralucire tenului tau cu o pudra bronzanta. Nu este nevoie sa iti sacrifici din timp pentru a merge la solar pentru ca, din fericire, tendintele cer numai o atingere de bronz, concentrata in special asupra chipului.

Aplica pudra bronzanta pe frunte, pometi si barbie, pentru a imita perfect bronzul natural.

Daca pe fata poti aplica putin din culoarea oferita de soare, corpul tau nu trebuie neaparat sa arate de parca tocmai ai venit din concediu. Naturalul face regulile primavara aceasta, prin urmare se accepta pielea foarte alba de dupa o iarna lunga.