Cum să porţi rujul roşu ca un superstar. Ce nuanţe alege Scarlett Johansson

Actriţa preferă subtonurile de oranj, care se potrivesc foarte bine cu pielea sa albă şi tenul ca de porţelan. Descoperă ce alte nuanţe de ruj roşu folosesc vedetele de la Hollywood, pe care să le încerci şi tu

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a încercat multe nuanţe de roşu pentru buzele sale de-a lungul timpului, dar cele care au subtonuri oranj i se potrivesc cel mai bine şi, prin urmare, le foloseşte cel mai des. Vedeta are pielea foarte albă, iar nuanţa portocalie a rujului îi oferă căldură machiajului. Iar coincidenţa face ca această nuanţă de roşu-oranj să poarte numele "scarlet".

Charlize Theron

Actriţa sudafricană poartă aici un ruj roşu de culoarea vinului, o nuanţă perfectă pentru seară şi evenimente speciale. Această nuanţă are subtonuri mov, ceea ce o face potrivită pentru femeile cu o piele albă şi ochii albaştri.

Jessica Chastain

Actriţa Jessica Chastain a ales un ruj roşu cu o tentă cărămizie sbtilă, care se asortează perfect cu părul său arămiu.

Blake Lively

Vedeta din "Gossip Girl", Blake Lively, poartă aici un ruj roşu-cherry, care are subtonuri albăstrui. Această nuanţă este potrivită celor care au tenul în tonuri reci.

Lily Collins

Fiica celebrului Phil Collins, actriţa Lily Collins, a optat pentru un ruj roşu carmin. Este o nuanţă intensă, cu subtonuri mov.

Rihanna

Rihanna poartă pe buze un roşu pur, intens, care se potriveşte perfect cu personalitatea sa pasională.