Cele mai frumoase machiaje de la Săptămâna Modei de la Paris

Descoperă tendinţele pentru sezonul primăvară - vară 2015 inspirate de modelele care au defilat pe podium la Paris Fashion Week, eveniment care s-a încheiat pe 1 octombrie.

Săptămâna Modei de la Paris ne-a prezentat colecţiile marilor case de modă franceze şi nu numai pentru sezonul următor, dar ne-a oferit şi inpiraţie în ceea ce priveşte alegerile în materie de machiaj pentru primăvara şi vara următoare.



Lookul natural, cu un ten perfect şi nuanţe de piersică în obraji a fost predominant, aşa cum s-a întâmplat şi la Săptămâna Modei de la Milano sau New York, acesta fiind elementul esenţial al machiajului pentru sezonul următor.

Machiajul ochilor este unul discret, reprezentat de o conturare delicată a ochilor şi definirea insesisabilă a ochilor. Nuanţele de farduri predominante sunt cele nude, precum piersică, şampanie sau brun deschis sidefat, aşa cum este în cazul machiajului ales de makeup-artiştii Lanvin, Stella McCartney sau Valentino.

Cei de la Christian Dior au ales un machiaj al ochilor ceva mai vesel, conturând linia superioară a genelor cu tuşuri în nuanţe pastelate de roz, oranj, bleu sau verde.

Chanel a optat pentru un machiaj accentuat, personalizat pentru fiecare model, de la smoky eyes şi tuş negru până la farduri sidefate, în nuanţe preţioase de verde samarald şi albastru safir.

Christian Dior

Christian Dior

Christian Dior

Christian Dior

Chanel

Balmain

Balmain

Lanvin

Lanvin

Stella McCartney

Stella McCartney

Stella McCartney

Valentino

Valentino