Ce spune machiajul despre tine

Stilul în care te machiezi spune multe despre personalitatea ta, dar şi despre impresia pe care o faci celor din jur. Când alegi să-ţi accentuezi anumite trăsături ale chipului cu tehnici de machiaj transmiţi anumite mesaje. Practic, stilul de machiaj pe care îl adopţi zi de zi te conturează ca om în ochii celorlalţi.

Află mai multe despre tine şi descoperă ce gândesc ceilalţi când te privesc, în funcţie de stilul în care te machiezi.

Femeia cu smokey eyes este misterioasă

Acest tip de machiaj presupune să aşezi pe pleoape mai multe tonuri de culoare şi să le faci să se întrepătrundă cu ajutorul unei pensule. Vorbim de un machiaj în degrade, care îţi oferă un aer misterios, de care eşti perfect conştientă. În relaţia cu un bărbat preferi să stai în banca ta şi să-l laşi pe el să facă primul pas. Deşi nu faci nimic ca să ieşi în evidenţă, bărbaţii din jurul tău sunt atraşi de magnetismul tău sexual. Machiajul de tip smokey eyes îţi oferă sex appeal, iar bărbaţii nu-şi pot lua ochii de la tine.

Femeia cu buze roşii este vulcanică

Încerci să-ţi rujezi buzele cât de des ţi-o permite contextul într-o nuanţă sângerie? Atunci ai în sinea ta un entuziasm vulcanic, care te face să acţionezi mai mereu impulsiv. Ţii cont în primul rând de ce te face pe tine fericită şi, mai apoi te gândeşti şi la cei de lângă tine. Eşti o femeie curajoasă, care obţine tot ce-şi propune. Bărbaţii sunt atraşi de latura ta aventuroasă şi vor să te îmblânzească.

Femeia cu ochi de pisică este atentă la detalii

Machiajul tău este natural şi mizează pe trasarea unei linii pe pleoapa superioară? Dacă adori codiţele din creion, care-ţi fac ochii de pisică, atunci ar trebui să ştii despre tine că ai o forţă interioară deosebită. Ai mare încredere în forţele tale şi eşti genul de femeie atentă la detalii, care ştie să pună punctul pe i. Bărbaţii din jurul tău te percep ca pe o tipă senzuală şi pretenţioasă, care are multe de oferit.

Femeia cu pleoape în nuanţe pastel este romantică

De obicei optezi în machiaj pentru nuanţarea pleoapelor în culori pastel? Ar trebui să ştii că ochii conturaţi cu farduri pastelate denotă că ai o fire inocentă şi feminină, în  acelaşi timp. Acest tip de machiaj îi face pe bărbaţi să te aprecieze pentru frumuseţea naturală şi să îşi dorească o relaţie romantică cu tine.

Femeia care îşi accentuează pomeţii este sociabilă

Când te machiezi, îţi place să-ţi pui în valoare pomeţii cu blush-uri de diferite nuanţe? Accentuarea obrajilor spune despre tine că eşti o fire prietenoasă şi sociabilă. Obrajii în nuanţe roz reprezintă pentru bărbaţii care te privesc un semn al tinereţii şi vitalităţii. Reprezentanţii sexului opus sunt atraşi de firea ta veselă şi adoră să converseze cu tine.

Femeia care se machiază în culori stridente adoră provocările

Îţi place ca machiajul tău să aibă o pată de culoare, indiferent că e vorba de un contur al ochilor sau de buzele tale? Eşti perfect conştientă că atragi atenţia cu machiajul tău şi îţi place acest lucru. Adori provocările şi eşti, cel mai adesea, într-o competiţie cu tine însăţi. Bărbaţii rămân fascinaţi de temperamentul tău, dar şi uşor intimidaţi.

Femeia care îşi conturează sprâncenele cu creionul ştie ce vrea

În machiajul tău pui accentul pe conturul sprâncenelor? Ştii, probabil, că forma lor îţi modifică decisiv trăsăturile feţei, aşa că ele merită o atenţie deosebită. Dacă ai descoperit acest lucru, înseamnă că eşti o tipă perfecţionistă, care nu se dă bătută cu una, cu două. Eşti genul de femeie care comunică mult din priviri. Pentru tine contează rezultatele, nu intenţiile. Modul în care te uiţi pe sub sprâncene le transmite bărbaţilor că eşti o tipă care nu se lasă uşor impresionată. Aşa că reprezinţi o provocare pentru mulţi!

Femeia care se machiază natural nu ţine cont de aparenţe

Machiajul minimalist spune despre tine că nu ţii cont prea mult de aparenţe, dar ştii că unele aspecte din exterior contează enorm. Aşa că foloseşti rimel şi balsam de buze, dar nu aplici tehnici complicate de machiaj. Bărbaţilor le transmiţi că te simţi perfect în pielea ta, motiv pentru care nu încerci să faci tot felul de îmbunătăţiri. În ochii sexului opus pari o femeie sinceră, stăpână pe sine şi echilibrată, ceea ce le stârneşte admiraţia.