Cannes 2014. Cele mai frumoase machiaje. Cum arată Blake Lively

Actriţa din celebrul serial "Gossip Girl" a întors toate capetele pe covorul roşu. Blake a ales un stil natural, dar glamour. Vezi cum s-au machiat alte 5 vedete pentru această ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.

Foto: fabsugar.co.uk

Blake Lively

Pentru premiera filmului "Mr. Turner", din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Blake Lively a ales un machiaj natural, optând pentru conturarea delicată a ochilor şi un fard în nuanţe violet. Pentru buze a folosit un gloss roz, cu particule strălucitoare.

Jennifer Lawrence

La petrecerea urmată după lansarea filmului "Hunger Games: Mockingjay Part 1", în care deţine rolul principal, Jennifer Lawrence a purtat un machiaj care i-a pus ochii în valoare. Conturul negru accentuat a evidenţiat ochii albaştri cu nuanţe verzui ai vedetei.

Eva Green

Actriţa Eva Green a optat pentru un machiaj în stilul smokey eyes, în nuanţe de brun. Restul machiajului a păstrat linii neutre, pentru a echilibra ochii puternic accentuaţi.

Freida Pinto

Şi actriţa de origine indiană, Freida Pinto, a ales machiajul în stilul smokey eyes la evenimentul de lansare al filmului "The Homesman", din cadrul Festivalului de la Cannes. Pentru buze a ales un gloss nude, strălucitor.

Cate Blanchett

Pentru premiera filmului de animaţie "How to Train Your Dragon 2", actriţa Cate Blanchett a purtat un machiaj al ochilor în nuanţe de brun deschis, sidefat şi gene puternic accentuate. Pentru buze a ales un ruj roz, într-o nuanţă subtilă.

Jessica Chastain

Frumoasa actriţă Jessica Chastain a ales un machiaj în stilul anilor '50, cu linia pleoapelor puternic accentuată cu tuş negru. Pentru a contrabalansa acest tip de machiaj intens al ochilor, vedeta a păstrat buzele naturale.