Buzele tale: Cum să-ţi alegi rujul de culoarea roşie, în funcţie de vârstă

Alegerea rujului roşu este întotdeauna o problemă delicată. Sunt atât de multe variante, nuanţe şi texturi, încât parcă îţi vine pur şi simplu să renunţi, decât să faci o alegere greşită.

Un prim pas este să te orientezi în funcţie de vârsta ta atunci când îţi alegi rujul roşu.

Iată care sunt principalele recomandări:

20 de ani - Camilla Belle

Nuanţele de roşu cu tonuri de roz sunt ideale pentru a-ţi pune tinereţea în valoare. Te ajută să pui în evidenţă fermitatea buzelor, să oferi acel aer de inocenţă specific vârstei.

O combinaţie foarte modernă este asocierea rujului roşu cu un machiaj mininal al ochilor. Poţi aplica un balsam de buze transparent sub ruj pentru o hidratare intensă şi efect de buze pline şi senzuale.

30 de ani - Kate Moss

Alege nuanţele puternice şi îndrăzneţe, extrem de sexy.

Roşul intens este ideal pentru tine pentru că aduce în prim plan buzele şi îţi oferă acea atitudine de femeie matură, dar cu toate astea tânără şi senzuală.

40 de ani - Sandra Bullock

Nuanţele de corai şi în general rujurile cu o bază oranj îţi luminează chipul şi îţi oferă prospeţimea de care ai nevoie.

Alege rujurile cu o consistenţă lejeră, care te ajută să arăţi senzaţional, fără să dea senzaţia de machiaj exagerat. Poţi adauga strălucire aplicând un gloss deasupra rujului.

50 de ani - Madonna


Rujul în varietăţile de nuanţe ale vinului este perfect dacă ai peste 50 de ani.


Conturează-ţi buzele cu un creion în aceeaşi nuanţă ca cea a rujului pentru a le defini.

60 de ani - Lynn Wyatt

Optează pentru nuanţe deschise de roşu. Roşu cherry de exemplu este sofisticat şi îndrăzneţ, ceea ce îţi oferă eleganţă şi o atitudine tinerească.

Alege rujurile moi, cremoase, care îţi hidratează buzele şi care pot fi aplicate cu o pensulă, pentru o mai bună definire a buzelor.
MAI MULT DESPRE: frumusete, varsta, machiaj, nuante, ruj roşu