Buze seducatoare

Ti-ai dorit mereu sa atragi toate privirile si sa fascinezi orice admirator. Poti face acest lucru atat prin tinuta adoptata cat si prin machiaj. Desi ochii sunt principala parte a fetei care beneficiaza de avantajele machiajului, nu neglija nici restul chipului tau.

Ti-ai dorit mereu sa atragi toate privirile si sa fascinezi orice admirator. Poti face acest lucru atat prin tinuta adoptata cat si prin machiaj. Desi ochii sunt principala parte a fetei care beneficiaza de avantajele machiajului, nu neglija nici restul chipului tau. Pune-ti in valoare buzele si vei obtine un machiaj plin de personalitate.

Balsam de buze, gloss, ruj mat sau hidratant, culori care incep de la bej-alb si merg pana la purpuriu intens fara a ocoli rosul sclipitor... Producatorii de cosmetice ne pun la dispozitie o paleta foarte mare de nuante care ne permite sa ne jucam cu culorile si texturile, sa le combinam dupa bunul nostru plac astfel incat sa obtinem niste buze excat asa cum le dorim. Imbracate in nuante dulci sau rosu carmin violent, buzele tale vor atrage toate privirile daca tii cont de urmatoarele sfaturi.



Alege ca in aceasta primavara sa iti imbraci buzele in tonuri de piersica, orange sau zmeura. Opteaza pentru rujurile cu texturi hidratante care hranesc bine buzele si joaca-te cu transparenta.

In ceea ce priveste tenul, mergi pe o pudra cu tenta solara, apropiata carnatiei tale, care ii va da chipului stralucire. Daca ai tenul alb, foloseste un fond de ten bej natural sau un strat subtire de pudra intr-o nuanta deschisa.



Chiar daca rujurile mate sunt mai putin folosite si nu se mai inscriu in tendinte, le poti da un aer de prospetime, asociindu-le cu un glos care le va da un plus de stralucire.

Deseneaza conturul buzelor cu ajutorul unui creion in aceeasi nuanta cu rujul pe care intentionezi sa il folosesti, apoi aplica rujul cu ajutorul unei pensule pentru buze. Termina printr-o tusa de luciu de buze incolor, aplicata cu ajutorul degetului in mijlocul buzelor. Le va da mai mult relief. Glossul este indicat mai ales seara deoarece are proprietatea de a atrage lumina asupra buzelor.



Procedeaza ca in cazul anterior si contureaza-ti buzele cu un creion mat. Incearca sa trasezi o line cat mai fina. Pentru a indeplini aceasta misiune, ai nevoie de un creion foarte bine ascutit. Aplica un gloss stralucitor in nuante reci in interiorul buzelor pentru a le conferi un aer apetisant. Seara, poti opta pentru o culoare inchisa, de la rosu aprins pana la violet intens, maro sau bordo.



Daca ai buzele subtiri, triseaza un pic pentru a le da un aer apetisant. Traseaza o linie cu un creion contur, depasind cu un milimetru linia naturala a gurii tale. Opteaza pentru rujuri stralucitoare si nuante deschise: bej deschis, bej roz, roz sidefat.



Buzele carnoase sunt pe val, nu degeaba are succes Angelina Jolie. Daca detii o astfel de gura, nu iti ramane decat sa o pui in valoare! Fa un contur lejer cu un creion de buze, in partea interioara a acestora. In ceea ce priveste culoarea, tine cont de faptul ca nunatele deschise dau volum, iar cele inchise estompeaza. Alegerea iti apartine.