6 metode să ai gene perfecte

Genele sunt cele îţi pun ochii în valoare, cele care le accentuează frumuseţea şi care îţi pot schimba radical privirea. Dacă genele tale sunt dese, bogate şi lungi de la mama natură, eşti o adevărată norocoasă! Toate femeile din lume visează la asta.
Genele sunt cele îţi pun ochii în valoare, cele care le accentuează frumuseţea şi care îţi pot schimba radical privirea. Dacă genele tale sunt dese, bogate şi lungi de la mama natură, eşti o adevărată norocoasă! Toate femeile din lume visează la asta.

Nu este de mirare că sunt milioane de produse menite să le înfrumuseţeze, să le facă mai lungi şi mai dese, fie că sunt tratamente cosmetice, implanturi, gene false sau mascara.

Iată ce poţi face ca să ai gene superbe:

Îngrijire

Din păcate, numărul şi dimensiunea genelor noastre sunt "fixate" din naştere şi nu poţi face mare lucru să le stimulezi creşterea. Dar îngrijirea adecvată este extrem de importantă. Dacă foloseşti zi de zi mascara, nu uita să te demachiezi corect.


Resturile de rimel acumulate la rădăcinile genelor tale le pot sufoca, iar unele gene pot să cadă din această cauză. Ele cad şi se regenerează treptat, dar dacă le "sufoci" cu rimel, vor cădea în număr mare.

Regenerare

Pentru a stimula regenerarea genelor, poţi aplica din când în când puţin ulei de ricin la nivelul rădăcinilor. Foloseşte o periuţă veche de mascara, bine curăţată, pentru a distribui uniform uleiul. Acesta oferă nutrienţi importanţi rădăcinii firului de păr, ceea ce ajută la creşterea sănătoasă a genelor tale.

Gene întoarse = gene frumoase

Când vine vorba de machierea genelor, un truc te ajută să le pui cu adevărat în evidenţă. Înainte de a aplica mascara, foloseşte aparatul pentru întors genele.
Ochii tăi vor părea mai mari, iar genele mai senzuale. Este foarte important să alegi unul de calitate, pentru că altfel îţi vei distruge genele!


Gene de culoare intensă

Dacă nu foloseşti mascara, îţi poţi pune genele în evidenţă mult mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să le vopseşti, dacă sunt deschise la culoare. De fapt majoritatea genelor au vârfurile aproape transparente, iar prin vopsire vor fi mult mai vizibile, ca şi cum s-ar fi lungit peste noapte.

Atenţie! Apelează neapărat la serviciile unui salon de înfrumuseţare pentru asta şi nu încerca sub nicio formă să îţi vopseşti singură genele, acasă! În saloane se foloseşte o vopsea specială, mult mai blândă, care nu îţi afectează sănătatea ochilor.


Genele false, dar totuşi naturale...

Genele false, aplicate fir cu fir, îţi oferă exact ce îţi doreşti: gene lungi, dese şi frumoase, dar cu un aspect foarte natural. Nimeni nu îşi va da seama că nu sunt genele tale! Este important totuşi să nu exagerezi şi să îţi încarci prea tare pleoapele.

Este o metodă ideală pentru cele care nu au timp să-şi aplice mascara. Obţii un efect natural, timp de câteva săptămâni. Poţi dormi cu ele, te poţi spăla şi demachia fără nicio grijă. Singura problemă este legată de preţ, care tinde să fie destul de piperat, comparativ cu genele false clasice.

Rimelul ideal

Pentru că o foloseşti aproape zi de zi, mascara pe care o alegi trebuie să fie una de foarte bună calitate. Investeşte într-un rimel adecvat genelor tale dar şi în funcţie de ceea ce îţi doreşti.


Aplicarea se face pornind de la rădăcina genelor către vârfuri, cu uşoare mişcări de zig-zag. Un singur strat este perfect dacă vrei un machiaj foarte discret, iar al doilea te ajută să îţi evidenţiezi foarte bine genele. Nu aplica mai mult de două straturi! Genele vor fi prea încărcate şi vor arăta vulgar.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă