Totul despre lotiunile autobronzante

La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.

La inceputul verii, cremele autobronzante si lotiunile cu un continut scazut de autobronzant sunt la mare cautare. Afla cum reusesc acestea sa iti ofere stralucirea si bronzul la care visezi.

Nivea body Summer Beauty


Creata pentru pielea de culoare deschisa sau pentru pielea medie spre inchisa, aceasta lotiune hidratanta confera un aspect de bronz uniform si
creste fermitatea pielii.

Formula imbogatita cu un agent de bronzare cu intensitate usoara si ulei din semintele de struguri. Dupa 5 zile de folosire regulata confera pielii un bronz uniform. Pentru toate tipurile de piele.

Aplicare:

- pentru rezultate optime, foloseste lotiunea de corp in fiecare zi
- evita contactul cu articolele de imbracaminte pana cand lotiunea este complet absorbita de piele
- spala-te pe maini dupa aplicare

Nu contine factor de protectie solara.

Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara


Un lapte de corp hidratant cu extract de musetel, care-i ofera pielii tale stralucirea bronzului de vara pastrandu-i in acelasi timp supletea si tonusul; pielea este hidratata timp de 12 ore.

Formula Garnier Hidratare Intensiva - Stralucire de vara este imbogatita cu un complex de hidratare si cu extract de musetel. Este absorbita usor, fara a lasa pete. Aplicat zilnic, aspectul bronzat al pielii tale va capata in timp o stralucire naturala.

Nu contine factor de protectie solara.

Dove Summer Glow


Lotiunile de corp si lotiunile de fata Dove Summer Glow contin o combinatie de crema hidratanta si agenti de autobronzare, care confera treptat pielii un bronz usor. Lotiunile Dove Summer Glow contin agenti de protectie solara +SPF 15.

Lotiunile de corp Dove Summer Glow sunt disponibile in trei variante: pentru piele deschisa la culoare, pentru piele mai inchisa la culoare si varianta cu particule ce reflecta lumina, conferind pielii un bronz delicat si o stralucire naturala.

Lotiunile de fata Dove Summer Glow sunt disponibile in doua variante: pentru ten deschis la culoare si pentru ten mai inchis. Dupa 3-5 zile de folosire, bronzul atinge intensitatea dorita.

Factor de protectie solara +SPF 15.

Johnson’s Holiday Skin


Lotiunea de corp Johnson’s Holiday Skin ofera un bronz treptat si ingrijeste in acelasi timp pielea. Contine o cantitate mica de ingrediente autobronzante care determina dezvoltarea unui bronz natural pe parcursul a trei zile, daca lotiunea este folosita in fiecare zi.

Lotiunile de corp Johnson’s Holiday Skin sunt disponibile in doua variante: pentru piele deschisa si pentru piele inchisa la culoare.
Se recomanda clatirea mainilor dupa aplicare.

Nu contine factor de protectie solara.