Pune-ti feminitatea in valoare!

Te-ai hotarat sa te imbraci cu o rochie sau un top cu un decolteu generos, dar pentru ca natura nu a fost mai darnica, efectul nu este cel la care ai visat. Solutii exista!

Te-ai hotarat sa te imbraci cu o rochie sau un top cu un decolteu generos, dar pentru ca natura nu a fost mai darnica, efectul nu este cel la care ai visat. Solutii exista! Iata cateva dintre ele care nu implica interventii chirurgicale sau alte procedee invazive.

Trucurile pentru frumusete sunt atat de variate si de inventive, incat poti fi sigura ca vei gasi solutii pentru aproape orice tine de aspectul tau.

Pasul 1
Pune-ti sutienul si imbraca-te cu rochia sau topul decoltat pe care ai de gand sa-l porti. Protejeaza partea de sus a rochiei sau bluzei cu un servetel, invelind servetelul in jurul marginii acesteia.

Pasul 2
Aplica pudra inchisa la culoare in zona pieptului, intre sani. Intinde cu degetele pudra, urmarind liniile naturale formate de sani. Culoarea inchisa va crea iluzia de umbra, dand volum sanilor tai.

Pasul 3
Foloseste o pudra deschisa la culoare pe care sa o aplici pe partea superioara a sanilor. Aceasta va amplifica volumul sanilor tai, impreuna cu pudra inchisa la culoare dintre sani, realizand o iluzie optica. Nu folosi prea multa pudra sau una foarte stralucitoare.

Pasul 4
Toata "operatiunea" se va desfasura in fata onglizii. Numai asa vei putea observa cum este cel mai bine sa aplici machiajul in zona bustului si vei fi sigura ca nu iti murdaresti hainele de pudra. Nu te astepta la efecte miraculoase si mai ales, nu te gandi ca mai mult inseamna mai bine. Daca vei aplica foarte multa pudra (atat inchisa, cat si deschisa), efectul nu va fi unul mai spectaculos, din contra.

Push-up!


Investete in sutienele push-up de foarte buna calitate. Acestea te ajuta sa iti pui sanii in valoare, ridicandu-i si sustinandu-i. Este foarte important sa alegi masura potrivita si un sutien de calitate, care nu va afecta sanatatea sanilor tai. Cand iti alegi un sutien, mergi intr-un magazin in care vanzatoarele te pot sfatui cu privire la masura sau forma potrivita.

Sutienele push-up si iluziile realizate cu ajutorul machiajului nu ar trebui sa fie singurele tale arme cand vine vorba de frumusetea sanilor tai. Ingrijirea este esentiala pentru ca sanii tai sa-si pastreze frumusetea si fermitatea.

Masajul


Maseaza-ti cu miscari delicate sanii, dupa fiecare dus. Vei stimula circulatia sanguina, ceea ce va determina cresterea fermitatii sanilor. Masajul ar trebui sa fie delicat, in niciun caz agresiv.

Creme si lotiuni speciale


Aceste produse special concepute pentru ingrijirea sanilor contin substante care contribuie la cresterea fermitatii pielii, ajutand in acelasi timp la eliminarea toxinelor de la nivelul pielii.