Mai frumoasa in 15 minute!

Vrei sa fii mereu stralucitoare, dar intreg ritualul tau de frumusete dureaza mai mult de treizeci de minute si nu ai mereu timpul necesar pentru a te bucura de el. Este momentul sa il adaptezi, optand pentru o varianta prescurtata a lui de...15 minute. Acorda-ti un sfert de ora zilnic pentru a te rasfata.

Te imparti intre serviciu, copii si cuparaturi, iar seara realizezi ca nu ti-a mai ramas pentru tine prea mult timp. Dimineata, obosita, nu iti permiti sa rupi o jumatate de ora din somnul tau pentru a iti reda stralucirea.

Incearca sa iti revigorezi frumusetea intr-un timp scurt si cat mai eficient.



Fa un dus cu apa calduta, apoi cu apa rece, masandu-ti usor picioarele. Te ajuta sa alungi somnul si iti improspateaza corpul. Apoi, aplica un lapte hidratant si parfumat care iti va inviora ziua.



Umezeste-ti un pic parul cu spuma apoi ruleaza-l in suvite mari pe o perie rotativa si usuca-l. Daca este cazul, aplica un pic de fixativ. Astfel, parul tau va avea volum intreaga zi.



Aplica o masca hidratanta pe fata si intinde-o bine pe pleoape, sub conturul ochilor si pe buze.
Este indispensabila pentru a avea un ten proaspat. Elimina surplusul de crema, tamponand fata cu un servetel. Poti aplica crema si pe gat si decolteu.



Toate umbrele fetei ii dau un aer obosit si deloc stralucitor. Alege in locul fondului de ten sau al pudrei un anticearcan pentru a-ti acoperi petele de pe fata. Are compozitia unui fond de ten compact, este eficient si mult mai usor de aplicat. Fii atenta la colturile exterioare ale ochilor si la nas. Apoi, aplica un strat subtire de pudra pe nas, frunte si barbie.



Aplica un ser special in coltul exterior al ochilor.
Calmeaza si elimina roseata. Apoi coloreaza-ti pleoapele cu un fard solid, tip baton. Este mult mai usor de aplicat si mult mai rezistent. Nu uita de rimel!



Au prioritate rujul si fardul de obraz, vedetele stralucitoare! Alege un fard de obraz natural, potrivit cu tenul tau. Poti opta pentru fardul crema. Astfel, pometii obrajilor vor iesi usor in evidenta. Acum este momentul sa te ocupi de buze. Rujul nu trebuie sa fie foarte evident, avand in vedere ca ai realizat un machiaj discret. Evita nuantele inchise si alege-le pe cele stralucitoare.