Farmec te provoaca la iubire!

Cum sa ii spui persoanei dragi ca o iubesti, daca nu ai mai facut-o niciodata? Si daca nu ii spui cum va stii cit de mult inseamna pentru tine?... ...Sau poate crezi ca i-ai spus suficient de mult incit nu mai e cazul?... In luna iubirii Farmec te invita sa dai friu liber sentimetelor tale frumoase, sa te bucuri de viata si mai ales de premiile atent pregatite ce te asteapta pe www.farmec.ro.

O gama noua de produse cosmetice dedicata femeii active, spontane, ce vrea intotdeauna sa surprinda prin bun gust si stil.
O vorba veche spune: "Ochii care nu se vad se uita!" ...
Dar de ce nu s-ar uita la ai vostri !?
Cu o forma deosebita, te va incinta prin textura sa matasoasa si catifelata, aplicarea usoara si paleta de culori asortata stilului tau indraznet.
Asigura un contur de invidiat cu si un plus lungime si volum genelor tale cu Ochi stralucitori, privire profunda si provocatoare. Cine oare ti-ar putea rezista?
Dupa cum ochii trebuie priviti, asa si buzele trebuie sarutate. Atrage cele mai fierbinti saruturi cu cu efect lip glos... sau
, ... sau, ...sau. ...sau.
... Oricare e un motiv suficient pentru ca buzele tale sa fie sarutate in fiecare zi. Acoperire perfecta! Azi vei fi o stea...

e o declaratie de dragoste.
Tu cui ii dedici?

Te provocam la IUBIRE pe www.farmec.ro.

FARMEC - Original Gerovital by Prof. Dr. Ana Aslan
www.farmec.ro.