7 modele de costume de baie pe care le aleg vedetele. Inspiră-te de la Miley Cyrus

Descoperă ce costume de baie aleg starurile internaţionale când merg la plajă şi inspiră-te din modelele alese de vedetele care au o formă fizică asemănătoare cu a ta.

 

Miley Cyrus

Miley Cyrus a ales un sutien fără bretele şi slipi cu bandă în partea superioară, care îi pun în valoare silueta fără cusur. Costumul său de baie într-o nuanţă intensă de portocaliu se potriveşte perfect cu pielea bronzată.

Jessica Alba

Un costum de baie într-o nuanţă intensă de roz fucsia este ceea ce ai nevoie dacă vrei să fii în centrul atenţiei pe plajă. Forma comodă a sutienului îţi permite să te relaxezi în voie, fără teama că ai putea să-ţi "pierzi" prin apă partea superioară a costumului.

Beyonce

Pune-ţi în valoare formele cu un costum cu mici volanaşe care atrag instant atenţia. Acest tip de costum este alegerea ideală dacă vrei să ai un decolteu foarte sexy pentru că sutienul este unul care îţi susţine foarte bine sânii.

Jessica Alba

Un top în stil bustieră şi o pereche de slipi care seamănă mai mult a boxeri. Acesta este un alt tip de costum de baie ales de Jessica Alba. Un astfel de costum este foarte potrivit dacă vrei să practici sporturi pe plajă.

Nicole Scherzinger

Imprimeul geometric al costumului ales de Nicole Scherzinger, cu liniile sale orizontale, oferă volum în zona sânilor şi a şoldurilor. Este o alegere bună numai dacă ai forme perfecte, aşa cum este cazul cântăreţei.

Olga Kurylenko

Poţi ascunde cu uşurinţă abdomenul dacă nu îl ai perfect plat cu acest costum de baie dintr-o singură piesă. Decupajele laterale oferă impresia unei talii subţiri.

Irina Shayk

Dacă vrei să fii o apariţie extrem de sexy, un costum de baie cu animal print este exact ce-ţi trebuie. Rusoaica Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, poartă un astfel de costum.