START concursului "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!"

Mai este doar 1 zi până la startul celui mai popular concurs al iernii: "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!" .
Mai este doar 1 zi până la startul celui mai popular concurs al iernii: "Câştigă un zâmbet de 8000Euro!" . Începând cu 10 Noiembrie, ai şansa unică de a-ţi transforma complet zâmbetul, de a-ţi îmbunătăţi aspectul şi de a deveni mai încrezătoare în propiile forţe!
 
DENT ESTET s-a gândit la tine şi a venit cu soluţia ideală pentru a-ţi împlini visul: un Smile Makeover complet în valoare totală de 8000 de euro!
 

Cum poţi ieşi învingătoare?


Urmăreşte concursul timp de 4 săptămâni şi răspunde sincer la fiecare întrebare postată săptămânal. Dacă răspunzi la toate cele 4 întrebări, la sfârşitul concursului vei avea şansa de a fi aleasă pentru o schimbare completă a aspectului zâmbetului tău, constând în proceduri precum:

 
  • Lumineers
  • Aparatul dentar INCOGNITO
  • Albirea dentară profesională ZOOMA® Advanced Power
  • Şedinţă completă de profilaxie
  • Remodelarea buzelor

Cine nu îşi doreşte un zâmbet ca al vedetelor din Beverly Hills?  


Chiar dacă pare incredibil, cu ajutorul tehnicilor moderne de tratament şi al specialiştilor DENT ESTET, estetica dentară poate face minuni. Specialiştii Maria Taban, Iana Dila şi Ionela Dumitru îţi explică fiecare procedură cu lux de amănunte pe blogul Smile Makeover.
Citeşte şi te vei convinge!

Iar pentru a afla ce procedură ţi se potriveşte, contactează-ne! Aşadar, răspunde mâine provocării "Vrem părerea ta! Trimite-ne Top 3 avantaje ale unui zâmbet stalucitor" şi vei face primul pas pentru a zâmbi din nou...