Frumuseţe: Ce spun trăsăturile feţei despre tine. Află răspunsul!

Interpretarea trăsăturilor faciale este o tehnică folosită în China de cel puţin trei mii de ani. Potrivit acestei practici, forma ochilor, a nasului, a gurii sau a pomeţilor ar putea arăta ce fel de caracter ai. Descoperă ce anume spun trăsăturile feţei tale despre tine:

Ochii mari

Ochii dezvăluie modul în care comunici. Persoanele cu ochii mari, larg deschişi, precum ai actriţei Zoey Deschanel, sunt de obicei comunicative, sociabile şi au tendinţa de a vorbi foarte mult. Îşi deschid cu uşurinţă sufletul în faţa celorlalţi.

Ochii mici

Persoanele cu ochii mici sau adânciţi în orbite, precum Taylor Swift, sunt adesea mai rezervate şi sceptice, preferând să păstreze pentru ele detaliile vieţii private. Această trăsătură mai arată faptul că aceste persoane au nevoie de timp pentru a avea încredere în ceilalţi.

Fruntea proeminentă


O frunte bombată, rotunjită sau proeminentă poate indica faptul că eşti o persoană creativă, emoţională, o fire artistică, dar nu întotdeauna foarte logică. Christina Ricci este una dintre vedetele cu această trăsătură a feţei.

Fruntea plată


Este un semn că preferi să te gândeşti foarte bine înainte de a lua o decizie sau înainte de a face următorul pas într-o acţiune importantă. Brad Pitt are acest tip de frunte.

Nasul proeminent

Această trăsătură facială indică atenţie deosebită la detalii, capacitatea de a observa ceea ce alţii nu văd şi tendinţă către perfecţionism. Cei care au o astfel de trăsătură sunt foarte dedicaţi responsabilităţilor lor şi îşi doresc să-şi îndeplinească îndatoririle cât mai bine.

Nasul mic


Persoanele cu nasul mic, precum actriţa Ashley Greene, funcţionează după mottoul "muncesc inteligent, nu din greu". Iubesc eficienţa şi au tendinţa de a vedea o problemă în ansamblu, fără a se pierde în detalii.

Buze groase

Cei care au buzele groase sunt adesea persoane pentru care prietenia şi relaţiile sunt extrem de importante. Sunt oameni darnici, altruişti, care oferă multă afecţiune celor din jur, dar pot fi şi dependenţi emoţional de ceilalţi.

Buze subţiri


Buzele subţiri arată faptul că eşti o fire independentă, care are nevoie de spaţiu şi libertate, în special în plan sentimental şi în relaţiile de prietenie. Nu te temi să petreci ceva timp singur din când în când.