Cele mai noi trenduri de frumusețe adoptate de influenceri și vedete

Industria cosmetică trece permanent prin schimbări și trendurile de frumusețe evoluează de la o zi la alta. Cea mai simplă modalitate de a descoperi ultimele tendințe este să urmărim conturile de Instagram ale vedetelor, influencerilor și fashionistelor.
 
Iată care sunt cele mai noi trenduri în materie de frumusețe:

Sprâncenele naturale

Nu mai este cazul să cauți forma perfectă pentru sprâncenele tale. O ai deja, dacă ar fi să urmăm cele mai noi tendințe în materie de frumusețe. Sprâncenele cu formă naturală sunt în trend, iar tot ce trebuie să faci este să-ți lași sprâncenele să crească și să le definești folosind un gel special.

Părul de culoare mov

Fie că este vorba de un mov intens, fie că alegi o nuanță pastelată de violet lavandă, această culoare este una dintre cele mai importante tendințe în colorarea părului. Până de curând, o astfel de alegere ar fi surprins numeroase persoane, dar culorile neobișnuite de păr au devenit ceva la ordinea zilei, inclusiv în rândul vedetelor.

Linia verticală pe abdomen

"Pătrățelele" pe abdomen nu mai sunt în trend. Bloggeri, celebrități și oameni obișnuiți distribuie pe rețelele de socializare imgini cu hashtagul #abcrack, ce se traduce prin "crăpătură pe abdomen". Este vorba despre o linie verticală adâncită care separă mușchii abdominali. Pentru a obține un astfel de efect sunt necesare anumite exerciții fizice, dar și o predispoziție genetică pentru această trăsătură. Modelul Emily Ratajkowski este una dintre celebritățile care se mândrește cu un abdomen cu musculatură perfect definită.

Machiajul în stil "draping"

Makeup artiștii au dezvoltat o tehnică nouă de machiaj numită draping, care este o formă de conturare folosind blush-ul. Este destul de ușor de obținut: ai nevoie de două nuanțe de blush - fie o nuanță caldă și una rece, fie una mai deschisă și alta mai închisă. Folosește una dintre nuanțe ca bază pe pomeție, iar cealaltă deasupra acesteia, aplicată cu o pensulă pufoasă. Tranziția de la o nuanță la alta va fi delicată și va crea un efect natural.

De câțiva ani, pistruii au devenit un trend important în lumea frumuseții, astfel că unele persoane aleg să-și deseneze pistrui pe față cu creionul dermatograf. Altele, în schimb, optează pentru varianta mult mai radicală, cea a tatuajului permanent. Pistruii tatuați par naturali, dar sunt foarte dificil de îndepărtat dacă te răzgândești. Pot fi șterși numai cu laserul și există riscul să rămână cicatrici pe piele.

Părul alb

Ai fire de păr albe? A venit momentul să nu te mai străduiești să le ascunzi, ci să le pui în evidență. Părul alb și cel grizonat sunt în tendințe, inclusiv în rândul tinerilor care au albit prematur. Părul argintiu este considerat foarte sexy. Dacă ai părul complet alb, atunci poți profita la maximum de acest trend. Folosește un șampon special pentru spălarea părului alb. Un astfel de produs conține pigmenți albaștri sau violet și împiedică îngălbenirea inestetică a părului alb.

Machiajul "ud"

Wet makeup vine să înlocuiască machiajul mat care a fost popular ani la rând. Tenul, pleoapele și buzele au un aspect lucios, cu efect de piele udă. Iluminatorul, gloss-ul de buze și fardul de pleoape cremă sunt cosmeticele care te pot ajuta să obții acest look.

Tatuaje pentru vergeturi

Vergeturile sunt o problemă comună pentru femei. Și pentru că nu există remedii sau creme care să le estompeze, a apărut o nouă modalitate de a le camufla. Este vorba despre o tehnică prin care vergeturile sunt tatuate cu o nuanță asemănătoare cu cea a pielii pentru a le ascunde. În acest fel vergeturile nu mai sunt la fel de vizibile.