Cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice de iarnă. Cum se întreţin?

Sportul te face mai frumoasă, deci nu este de mirare că cele mai multe sportive participante la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci arată absolut senzaţional.

Tessa Virtue - Canada

Concurenta Canadei la proba de patinaj artistic, Tessa Virtue, este una dintre cele mai frumoase participante la Olimpiadă din acest an. Tessa este brunetă cu ochii verzi, iar presa din Canada o aseamănă cu celebra cântăreaţă Katy Perry. Pentru că petrece mult timp în frig, atât la antrenamente, cât şi la concursuri, Tessa declară că unul dintre secretele frumuseţii sale este hidratarea intensă. De asemenea, foloseşte un exfoliant obţinut din iaurt şi zahăr, pentru a-şi păstra buzele catifelate.

Kim Yu-Na - Coreea de Sud

Kim Yu-Na este o patinatoare artistică din Corea de Sud, campioană mondială şi câştigătoare a medaliei de aur la Jocurile Olimpice de iarnă din 2010. Yu-Na a început să practice patinajul artistic la vâsta de 7 ani, iar la 12 ani a câştigat titlul de campionă naţională, fiind cea mai tânără campioană la senioare din istoria Coreei.

Tina Weirather - Liechtenstein

Schioarea din Liechtenstein, în vârstă de 24 de ani, este una dintre cele mai frumoase sportive participante la Jocurile Olimpice de iarnă de la Sochi. Tina este fiica schiorilor Harti Weirather din Austria şi Hanni Wenzel, din Liechtenstein, dublu campioană mondială.

Tina Maze - Slovenia

Tina Maze este concurenta Sloveniei la proba de schi alpin. Este actuala campioană mondială la schi alpin, slalom super-uriaş. Tina este un adevărat superstar în Slovenia, fiind imaginea unei colecţii de bijuterii.

Anna Sidorova - Russia

Anna Sidorova a fost numită cea mai "fierbinte" prezenţă de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci. Anna are 23 de ani şi face parte din echipa de curling a Rusiei.