Beneficiile naturii prin noua gama Naturals de la AVON

Semintele sunt inceputul a tot ceea ce este frumos, esenta vietii si a vitalitatii. Ele contin tot ceea ce este mai bun si mai de pret. Acum toate aceste calitati iti stau la dispozitie datorita Complexului Bioseed. Acesta contine extracte din seminte de strugure, neem si floarea soarelui, apreciate pentru faptul ca sunt nutritive, hidratante, calmante si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Impreuna cu celelalte ingrediente, formeaza sursa frumusetii, pe care o vei descoperi in produsele Naturals, de la AVON.



Alege cel putin doua produse din gama Naturals si, pana pe 6 mai, poti castiga unul din cele 100 de premii, fiecare constand dintr-un blender si 150 lei grei (1.500.000 lei), pentru fructele tale preferate. Fiecare din produsele aflate in gama Naturals costa 7,99 lei grei (79.900 lei).

In gama Naturals de la AVON vei gasi cu siguranta cel putin doua produse benefice tenului tau, pentru ca aceasta contine trei subgame:

Pentru ten normal, pe baza de piersica si lapte de migdale;

Pentru ten uscat, pe baza de aloe si avocado;

Pentru ten gras, pe baza de ulei din arbore de ceai si grepfrut.






Piersica relitalizeaza, catifeleaza si improspateaza iar laptele de migdale hitateaza, hraneste si protejeaza impotriva radicalilor liberi. De aceea, produsele din gama Naturals, pe baza de piersica si lapte de migdale, portivite pentru tenul normal, confera energie si vitalitate pielii, hranesc, catifeleaza si netezesc pielea, protejeaza impotriva antioxidantilor.





Aloe calmeaza, hidrateaza si vindeca iar avocado hraneste, hidrateaza si fortifica. Datorita formulei sale pe baza de aloe si avocado, aceasta subgama, recomandata pentru tenul uscat, netezeste si improspateaza pielea, calmeaza si hitrateaza intens.






Uleiul din arbore de ceai are proprietati aniseptice, purifica si improspateaza, in timp ce grepfrutul curata tenul si are proprietati antibacteriene. Aceste doua ingrediente asigura acestei subgame dedicate tenului gras efectul de purificare si improspatare. In plus, produsele redau echilibrul tenului si regenereaza.