13 vedete care sfidează trecerea anilor. Par mult mai tinere decât sunt

Unele vedete par să cunoască secretul tinereții veșnice. Altfel cum am putea explica faptul că par cu zece sau chiar 20 de ani mai tinere decât sunt?

Cercetătorii au descoperit de curând că oamenii au rate diferite de îmbătrânire. Iar ritmul cu care îmbătrânim depinde în mare parte de factori externi, nu de genetică. Prin urmare, vestea bună este că poți arăta mai tânără cât mai mult timp dacă faci sport, mănânci sănătos, te protejezi de soare și renunți la vicii precum fumatul sau consumul de alcool.

Iată câteva staruri care par mult mai tinere decât sunt:

Miranda Kerr, 35 de ani

Supermodelul Miranda Kerr are 35 de ani, dar datorită trăsăturilor sale de copil, cu fața rotundă, ochii mari și gropițe în obraji pare mai degrabă de 20 de ani. Miranda este mama a doi copii și una dintre cele mai apreciate modele.

Iman, 63 de ani

Modelul somalez Iman nu s-a schimbat aproape deloc de-a lungul anilor. Soția regretatului David Bowie și muza creatorului de modă Yves Saint Laurent împlinește pe 25 iulie 64 de ani. Dar pare dificil de crezut că are mai mult de 40 de ani.

Ellen Page, 32 de ani

Actrița Ellen Page nu s-a schimbat prea mult de când a jucat în filmul "Juno", care i-a adus celebritatea. Dar au trecut 12 ani de atunci, iar Ellen pare veșnic adolescentă. Poate și stilul vestimentar sau faptul că nu se machiază o ajută să pară o elevă de liceu.

Christie Brinkley, 65 de ani

Se pare că modelul Christie Brinkley a învățat să oprească timpul în loc. În vârstă de 65 de ani, Christie pare în continuare tânără și în formă. Antrenamentele riguroase sunt principalul său secret. Aceasta a apărut de curând pe coperta revistei Sports Illustrated, pozând în costum de baie alături de fiicele sale.

Jane Fonda, 81 de ani

Legendara actriță împlinește în luna decembrie 82 de ani, dar nu arată deloc precum o octogenară. Jane este în continuare cât se poate de activă, atât în viața privată, cât și în carieră. Actrița a jucat de curând în filmul "Book Club", alături de Diane Keaton.

Heidi Klum, 46 de ani

Fost supermodel și mamă a patru copii, Heidi arată în continuare impecabil. De curând, aceasta a anunțat pe Instgram logodna cu muzicianul Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani.

Cindy Crawford, 53 de ani

Legendarul model american își uimește fanii prin frumusețea sa. Este greu de crezut că a împlinit 53 de ani și că este mama unei tinere de 17 ani, care la rândul său a devenit un model de succes.

Halle Berry, 52 de ani

Halle Berry ne demonstrează că poți păcăli trecerea timpului cu ajutorul exercițiilor fizice. Actriță arată de parcă ar avea mai puțin de 40 de ani, deși în scurt timp va împlini 53 de ani. În afara activității fizice, vedeta respectă un regim alimentar strict încă de la vârsta de 22 de ani, când a fost diagnosticată cu diabet.

Salma Hayek, 52 de ani

Dacă privești fotografiile postate de Salma Hayek pe Instagram, în care apare în costum de baie, pe plajă, îți va fi dificil să crezi că ai în fața ochilor o femeie de 52 de ani, nu una de 35. Salma nu s-a schimbat prea mult de-a lungul anilor și nici nu a apelat la operațiile estetice.

Reese Witherspoon, 43 de ani

Reese Witherspoon are 43 de ani, dar arată de parcă ar fi sora mai mare a fiicei sale de 19 ani. Actrița pare veșnic tânără și nu s-a schimbat prea mult de când a jucat în seria "Blonda de la Drept", in urmă cu 18 ani.

Andie MacDowell, 61 de ani

Atunci când privim fotografiile actriței Andie MacDowell este dificil de acceptat că are deja 61 de ani. Vedeta nu s-a schimbat prea mult în ultimii 20 de ani, iar frumusețea sa este una naturală, ce nu se datorează operațiilor estetice.

Jim Parsons, 46 de ani

Celebrul Sheldon din "Teoria Big Bang" are deja 46 de ani. Atunci când au început filmările pentru serialul de comedie, actorul Jim Parsons avea 33 de ani. Deși au trecut 13 ani de atunci, Jim pare la fel de tânăr.

Samuel L. Jackson, 70 de ani

Faimosul actor Samuel L. Jackson are 70 de ani, dar arată la fel de tânăr ca atunci când a jucat în Pulp Fiction. Actorul postează des fotografii pe Instagram, iar selfie-urile sale demonstrează că pare veșnic tânăr.