10 tendințe în frumusețe care nu se demodează niciodată

De-a lungul anilor, standardele de frumusețe s-au schimbat mult, iar trendurile au venit și la fel de repede au plecat. Unele stiluri de machiaj, coafuri sau tunsori au rezistant însă testul timpului. Descoperă 10 trenduri de frumusețe care nu se demodează niciodată.
 
Foto: brightside.me 

Machiajul natural

Frumusețea naturală va fi întotdeauna apreciată. Ideea de bază a acestui look este să-ți pună în valoare frumusețea, fără ca rezultatul să fie unul cu aspect fals. Iar secretul este unul simplu: atunci când alegi să porți ruj roșu, ochii trebuie să aibă un machiaj cât mai discret. Folosește un fard de ploape într-o nuanță cât mai asemănătoare cu cea a pielii și aplică puțină mascara.

Smokey eye

Unul dintre cele mai misterioase stiluri de machiaj este cel de tipul smokey eye. Este reinterpretat de-a lungul anilor folosind diferite culori și tehnici, dar va rămâne mereu o alegere perfectă pentru ocaziile speciale. 

Rujul roșu

De-a lungul anilor, buzele colorate în nuanțe de roșu au reprezentat machiajul clasic în cele mai multe colțuri ale lumii. Rujul roșu a fost făcut și mai popular de celebra Marilyn Monroe, iar buzele roșii au rămas în tendințe de-a lungul deceniilor. Este important să alegi rujul în funcție de nuanța ta de piele. Astfel vei arăta întotdeauna impecabil, fără să te străduiești prea mult.

Machiajul cat eye

Un alt look clasic este cel al machiajul în stil ochi de pisică. Tușul negru aplicat pe linia superioară a genelor și alungit ușor în colțurile exterioare ale ochilor îți oferă o privire sexy, ca de felină. Poți folosi diferite nuanțe, în funcție de preferințele tale sau de tendințele momentului, dar negrul este întotdeauna cea mai potrivită alegere.

Genele false

Genele false există deja de foarte mult timp, deși avem senzația că sunt o invenție modernă. Femeile au încercat mereu să-și definească genele și să le facă să pară mai lungi și mai dese. Extensiile de gene fir cu fir reprezintă o inovație spectaculoasă în materie de gene false și te pot ajuta să ai o privire cât se poate de seducătoare. 

Bretonul

Orice femeie ar trebui să încerce o tunsoare cu breton cel puțin o dată în viață. Actrița Bettie Page a purtat acest look emblematic dorit de numeroase femei de-a lungul anilor. Există diferite stiluri de breton din care poți alege și în mod sigur vei descoperi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Bretonul îți oferă un aspect sexy și inocent, fie că alegi un breton drept, unul pe o parte, breton de tip cortină sau unul scurt.

Tunsoarea bob

Bobul și-a schimbat forma de nenumărate ori de-a lungul anilor, dar esența a rămas aceeași. Această tunsoare care avantajează pe oricine a devenit populară încă din anii '20, iar fascinația femeilor pentru ea nu s-a estompat. Este un stil relaxat, foarte ușor de purtat și coafat, fiind astfel o alegere preferată de foarte multe femei.

Tunsoare pixie

Pentru cele care vor o tunsoare mai scurtă decât bobul, varianta ideală este tunsoarea pixie. La rândul său a fost creată tăt în anii '20 și a rămas un stil în tendințe de o sută de ani! În limba germană este numită "Bubikopf", care se traduce prin "cap de băiat". A produs valuri de indignare în rândul conservatorilor când a apărut, și chiar și în prezent este considerat un stil sexy și îndrăzneț.

Buclele voluminoase

Feminine, romantice și elegante, buclele voluminoase au fost făcute populare de starurile din Epoca de Aur a Hollywood-ului. De-a lungul anilor, femeile au folosit diverse metode pentru a-și ondula părul, de la bigudiuri și până la "moațe". Însă în prezent avem la dispoziție ondulatoare performante, care ne permit să realizăm simplu și rapid bucle perfecte.

Onduleurile beach waves

Acest aspect de onduleuri ce par naturale, de parcă tocmai ai plecat de pe plajă cu părul ud, este în tendințe de foarte mulți ani. Buclele beach waves sunt lejere, relaxate și par naturale. Părul este ușor răvășit, ceea ce îi oferă un look sexy. Poți crea foarte ușor bucle beach waves chiar și fără ondulator. Împletește părul umed și lasă-l să se usuce în coadă peste noapte sau timp de câteva ore. Când îl vei despleti vei avea onduleuri perfecte!