Ce manichiuri poartă vedetele în această vară? 15 stiluri din care să te inspiri

Manichiurile pentru vară nu înseamnă doar culori intense și deschise. În afara nuanțelor clasice de neon pentru vară, vedetele demonstrează că în acest sezon se potrivesc la fel de bine și manichiurile în tonuri nude.

Vedete precum Kim Kardashian, Cardi B sau Asley Graham au ales să poarte manichiuri în tonuri discrete, dar care arată impecabil și se potrivesc, de asemenea, pentru acest sezon. 

Iată câteva idei de manichiuri purtate de staruri în această vară pe care să le încerci și tu:

Lucy Hale

Lucy Hale a optat pentru o manichiură feminină, într-o nuanță închisă de roz, realizată de specialistul Thuy Nguyen. Vedeta a asortat oja cu un ruj în nuanță asemănătoare.

Kaia Gerber

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford, a postat o imagine pe Instagram în care își pune în valoarea unghiile într-o nuanță intensă de galben.

Lily Allen

Chiar dacă primăvara a trecut, cântăreața britanică Lily Allen pare să se inspire din acest sezon și pentru manichiurile de vară. Manichiurista sa, Michelle Mumphrey, a postat o imagine cu unghiile artistei pictate cu flori colorate pe vârfuri.

Rita Ora

Pentru parada Pride 2018, Rita Ora a ales o manichiură de tip curcubeu realizată cu glitter colorat diferit pe fiecare unghie. 

Lupita Nyong'o

Actrița Lupita Nyong'o a postat pe Instagram un selfie în care apare purtând o manichiură într-o nuanță intensă de albastru deschis, o creație a faimoasei manichiuriste Deborah Lippmann.

Blac Chyna

Fosta iubită a lui Rob Kardashian a ales o manichiură nude, într-un ton delicat de roz, care se potrivește perfect pentru un look relaxat de vară.

Kim Kardashian

Poate că nuanțele neutre nu sunt primele care îți vin în minte atunci când te gândești la o manichiură de vară, dar stilul ales de Kim Kardashian pentru Gala Met 2018 demonstrează că o manichiură french clasică se potrivește oricând.

Olivia Munn

Olivia Munn și-a asortat impecabil manichiura cu rujul, optând pentru o nuanță de roșu vișiniu atât pentru unghii, cât și pentru buze. Manichiura a fost realizată de specialistul Tracy Lee, unul dintre preferații starurilor de la Hollywood. 

Kerry Washington

Kerry Washington a ales o manichiură clasică, într-o nuanță de roșu, pentru o conferință de presă din luna iunie. Oja Essie de culoare intensă s-a potrivit perfect cu ținuta multicoloră a actriței.

Hailee Steinfeld

Modelul Hailee Steinfeld a optat pentru o manichiură într-o nuanță puternică de oranj, care se potrivește cu zilele fierbinți de vară. Manichiura a fost realizată de specialistul Tom Bachik folosind ojă OPI.

Emilia Clarke

Manichiura purtată de Emilia Clarke la Gala Met 2018 poate că nu este una care se potrivește pentru un look de zi, dar este în mod sigur o sursă bună de inspirație pentru un look statement. Emilia a avut unghiile colorate cu ojă nude, iar pe fiecare unghie era desenată o cruce mică în nuanțe de auriu. Manichiura a fost realizată de manichiurista Alicia Torello.

Ashley Graham

Modelul Ashley Graham a ales pentru Gala Premiilor CFDA 2018 o manichiură în nuanțe neutre, care se asorta cu rochia sa de culoare taupe. Manichiura sa a fost creată de nail artistul Mar y Sol Inzerillo.

Sofia Coppola

Doar pentru că stă în spatele camerelor de filmat, nu înseamnă că Sofia Coppola nu acordă atenție manichiurii sale. Fleury Rose, specialista care se ocupă de unghiile faimoasei regizoare, a postat o fotografie pe Instagram cu manichiura de tip french în tonuri de pastel realizată pentru Sofia.

Kylie Jenner

În luna iunie, Kylie Jenner a postat pe Instagram o fotografie cu manichiura sa în nuanță neon de oranj, realizată la un salon din Los Angeles preferat de staruri. Nuanța poartă numele de Lambo orange și este inspirată de nuanța emblematică de portocaliu a mașinilor Lamborghini.
MAI MULT DESPRE: vara, vedete, unghii, manichiuri