Top 10 coafuri pentru luna mai

Ai rămas în pană de idei în ceea ce priveşte cofurile pe care să le mai alegi? Vedetele de la Hollywood sunt o sursă excelentă de inspiraţie pentru că au în spate o armată de stilişti care le ajută să facă cele mai bune alegeri. Iată 10 coafuri extraordinare pentru această lună de primăvară:

Blake Lively

Frumoasa actriţă Blake Lively, din celebrul serial de televiziune Gossip Girl, a ales să îşi pună în valoarea superbul păr de culoarea cuprului cu ajutorul unor onduleuri lejere.

Nicky Hilton

Nicky Hilton, sora mult mai celebrei Paris Hilton, a ales o coafură foarte simpla, dar extrem de interesantă - părul împletit, prins într-un coc la spate.

Alyssa Milano

Cărarea pe mijloc şi tunsoare în scări pare să fie un trend important promovat de starurile de la Hollywood pentru această primăvară. Actriţa Alyssa Milano a ales o astfel de coafură.

Amber Lancaster

Cărarea pe mijloc şi părul perfect drept par să fie două elemente tot mai des întâlnite în coafurile pentru acest sezon.

Scarlett Johansson

Bobul ondulat la vârfuri este o alegere extreordinară dacă vrei o coafură elegantă, pe care să o realizezi rapid. Actriţa Scarlett Johansson a ales să îţi onduleze vârfurile şi să păstreze o cărare uşor dezordonată, pe o parte.

Lauren Conrad

Cocul voluminos poate fi adoptat cu succes atât evenimentelor speciale, cât şi celor casual. Actriţa Lauren Conrad a adoptat cu succes acest stil.

Eva Longoria

Vârfurile uşor întoarse şi ondulate oferă volum şi te ajută să obţii rapid o coafură elegantă, precum cea a Evei Longoria.

Paris Hilton

Accesoriile pentru păr sunt în trend primăvara aceasta. Paris Hilton pare să fie o admiratoarea a acestora, pe care le foloseşte de câte ori are ocazia.

Nicole Scherzinger

Părul uşor răvăşit, jumătate prins în coadă şi jumătate lăsat liber este un stil ideal pentru tine dacă nu îţi place să petreci prea mult timp în oglindă. Cântăreaţa Nicole Scherzinger a adoptat cu succes o astfel de coafură lejeră.

Elle Macpherson

Modelul Elle Macpherson arată senzaţional la cei 48 de ani ai săi. De curând vedete a adoptat o coafură tipică pentru anii '70, cu bucle voluminoase, pe care a asortat-o unei ţinute în stil retro.

MAI MULT DESPRE: frumusete, coafuri, vedete, stiluri, par ondulat