Părul tău: 5 tendinţe în coafură din care să te inspiri anul acesta

2012 se anunţă un an foarte interesant pentru părul tău. Tendinţele în coafură impuse de marile prezentări de modă sunt numai bune pentru a te inspira anul acesta.

Iată câteva dintre cele mai importante tendinţe în coafură din 2012:

Accesoriile inedite pentru păr

Cocurile înfrumuseţate şi personalizate cu accesorii sunt simplu de realizat. Tot ce trebuie să faci este să-ţi realizezi o colecţie cu astfel de accesorii care te ajută să transformi o coafură banală într-una senzaţională.

Împletituri sofisticate

Coafurile cu împletituri sofisticate sunt ideale atât pentru zi, cât şi pentru seară şi sunt un trend foarte important al acestui an.

Coada răsucită

Pentru părul lung, o coadă banală prinsă la spate poate fi transformată într-o coafură inedită. Prinde-ţi părul într-o coadă la spate, iar apoi răsuceşte vărful spre interior şi fixează-l la baza cozii.

Bobul răvăşit

Bobul în stilul anilor '60, neglijent, răvăşit şi totuşi foarte sexy, se impune cu succes printre tendinţele pentru părul scurt de anul acesta.

Lung şi voluminos


Dacă ai părul lung, cu siguranţă nu trebuie să te tunzi radical anul acesta! Buclele subtile şi volumul sunt în trend pentru părul lung.
MAI MULT DESPRE: frumusete, tendinte, par, coafuri, 2012