Grammy 2014: Top 5 coafuri sexy ale vedetelor. Cum să le faci şi tu

Gala Premiilor Grammy, care a avut loc duminică, 26 ianuarie, a adunat cele mai iubite vedete din industria muzicală americană şi nu numai. Iar pentru un astfel de eveniment grandios, starurile şi-au dat silinţa, ca întotdeauna, să arate absolut senzaţional. Dacă ai nevoie de inspiraţie pentru părul tău, îţi prezentăm cinci coafuri sexy adoptate de vedete pentru Premiile Grammy:

Foto: Hepta

Taylor Swift

Taylor Swift a ales o coafură simplă, dar elegantă. Cântăreaţa şi-a prins părul într-o coadă înaltă la spate, împărţindu-şi bretonul printr-o cărare pe o parte. Onduleurile sale naturale şi şuviţele lăsate libere îi conferă o alură sexy şi relaxată.

Beyonce

Bobul în onduleuri al lui Beyonce, cu o tăietură perfect dreaptă, a fost vedeta serii la Gala Premiilor Grammy. Un stil pe cât de simplu, pe atât de sexy şi glamour.

Alicia Keys

Volumul în partea din faţă, un trend important al acestui sezon, se pare că a inspirat-o şi pe Alicia Keys. Vedeta a ales o tunsoare foarte scurtă la spate şi în laterale, păstrând volum numai în partea din faţă. Este o tunsoare ideală dacă ai părul creţ în mod natural şi, mai ales, dacă ai suficient curaj...

Joanna Krupa

Actriţa şi fotomodelul Joanna Krupa a făcut senzaţie cu buclele sale extrem de sexy. Poţi realiza şi tu o astfel de coafură, cu ajutorul unui ondulator cu diametru mare sau cu o placă de păr cu funcţie de ondulare.

Katy Perry

În stilul său caracteristic, Katy Perry a optat pentru o coafură care iese din tipare. Cântăreaţa şi-a făcut un coc împletit supradimensionat, care a atras atenţia tuturor. Această coafură se pare că este inspirată de stilul actriţei Elizabeth Taylor şi a fost realizată de hairstylistul vedetelor, Renato Campora.

MAI MULT DESPRE: frumusete, par, coafuri, gala, vedete, Grammy