Frumuseţea ta: Ce tunsori să încerci vara asta? Emma Stone a ales bobul cu breton

În anotimpul vacanţelor la malul mării, şi părul tău are nevoie de o schimbare. Descoperă stilurile în tendinţe pentru acest sezon, uşor de întreţinut, dar de mare efect, pe care le-au ales şi starurile de la Hollywood:

Emma Stone - Bob cu breton

Fie că este un breton pe o parte sau unul tăiat pe frunte, cu bucle sau drept, bobul cu breton face parte din principalele tendinţe ale acestui sezon. Oferă un aer libertin şi relaxat, perfect pentru zilele de vacanţă.

Taylor Swift - Bob cu breton

Taylor Schilling - Bob lung, asimetric

Părul până la nivelul umerilor nu trebuie să fie neapărat banal. Bobul lung, denumit şi "lob" (long-bob), este o altă tunsoare în tendinţe pentru vara aceasta. Este necesar totuşi să alegi o tăietură geometrică, dreaptă sau oblică.

Julianne Moore - Bob lung, asimetric

Kristen Bell - Bob lung, asimetric

Katie Holmes - Tunsoare în scări, până la umeri

Această tunsoare se potriveşte perfect cu lookul relaxat de plajă. Este un stil uşor de întreţinut pe timpul verii: cu cât mai dezordonat, cu atât mai sexy! Cu această tunsoare nu trebuie să-ţi faci griji după ce ieşi din apă că nu îţi stă părul bine. Şuviţele sunt tăiate inegal, într-un stil aparent haotic, ceea ce oferă şi mult volum. Se potriveşte atât părului ondulat, cât şi celui drept.

Katharine Mcphee - Tunsoare în scări, până la umeri

Jessica Alba - Tunsoare în scări, până la umeri

Leslie Mann - Părul lung, tăiat perfect drept

Dacă ai părul lung şi vrei o schimbare, renunţă la şuviţele în scări. Alege în schimb o tăietură perfect dreaptă, geometrică, care va oferi senzaţia de păr bogat. Această tunsoare se potriveşte celor cu părul perfect drept, fiind mult mai dificil de întreţinut dacă ai părul ondulat.

Allison Williams - Părul lung, tăiat perfect drept

Joan Smalls - Părul lung, tăiat perfect drept