Frumuseţea ta: 6 coafuri pentru femei leneşe. Fii sexy din trei mişcări!

Pentru zilele în care nu poţi petrece mult timp în oglindă încercând coafuri complicate, apelează la stiluri foarte simple şi uşor de realizat.

Iată cinci coafuri pentru femeile care vor să arate bine, dar nu vor să irosească ore întregi în faţa oglinzii:

Coadă împletită

O coadă împletită, uşor răvăşită, este un stil foarte simplu, dar sexy, pe care să-l realizezi într-un minut! Foloseşte un elastic subţire, de culoarea părului şi eliberează câteva şuviţe care să-ţi încadreze faţa.

Volum


Visezi la un păr cu volum de invidiat? Iată ce poţi face: usucă-ţi părul strâns cu capul în jos, apoi pulvezirează spray fixativ pentru ca volumul să se păstreze întreaga zi. Aplică la final puţină ceară în palme, pentru a netezi firele de păr rebele şi pentru a-i oferi strălucire părului tău.

Cocul răvăşit


Pentru părul mediu şi lung, un coc înalt este soluţia de urgenţă în momentele în care nu ai chef să petreci o veşnicie în faţa oglinzii. Prinde-ţi părul într-o coadă şi răsuceşte-o în jurul locului de prindere, apoi fixeaz-o cu o clamă sau mai multe agrafe. Foloseşte accesorii ca să-ţi personalizezi cocul.

Coadă pe o parte


Separă o şuviţă subţire de păr, împleteşte-o şi apoi prinde-o la spate cu agrafe. Poţi împleti două codiţe, pe care să le legi la spate. În acest fel obţii o coafură în stilul hippie.

Ace pentru păr


Accesoriile sunt salvarea ta atunci când nu ai timp de pierdut încercând coafuri complicate. Un coc simplu la spate va fi foarte interesant dacă îl fixezi cu ace de păr.

Bentiţă


O bentiţă şi puţin volum în creştet te ajută să ieşi din impas când ai nevoie de o coafură rapidă şi sexy. Piaptănă-ţi părul din creştet de la vârfuri spre rădăcină pentru a-i da volum, pulverizează fixativ, apoi netezeşte uşor suprafaţa cu un pieptăn des. Aşază-ţi bentiţa pe cap şi astfel lookul e gata!
MAI MULT DESPRE: frumusete, accesorii, coafuri, stiluri, leneşe