Frumuseţea ta: 6 coafuri care îţi fac părul să pară mai des

Ştiai că bărbaţii îţi analizează instinctiv podoaba capilară? Cu cât părul tău este mai des şi mai sănătos, cu atât vei părea mai atrăgătoare pentru reprezentanţii sexului opus. Este o formă inconştientă de a evalua starea de sănătatea a unei posibile partenere.

Iar dacă părul tău nu este chiar atât de bogat pe cât ţi-ai dori, poţi să-l ajuţi cu ajutorul tunsorilor şi coafurilor. Iată ce să alegi:

Breton des

Bretonul gros, tăiat perfect drept, oferă senzaţia de păr mult şi voluminos. Acest stil a fost încercat şi de supermodelul Heidi Klum, care are părul fin şi nu tocmai bogat.

Cărare pe o parte

Cărarea pe o parte, asociată cu bucle bine definite, este o altă coafură care te poate ajuta să mimezi faptul că ai părul des. Când îţi usuci părul, realizează o cărare pe partea opusă, pentru ca atunci când trasezi cărarea finală să obţii şi mai mult volum.

Coc voluminos

Volumul în zona creştetului oferă impresia că părul tău este foarte des. Iar un coc înalt şi taparea şuviţelor din faţă te ajută să obţii exact acest lucru.

Bucle către exterior

Orientarea buclelor tale este mai importantă decât ţi-ai fi imaginat. Iar dacă le realizezi dinspre faţă către exterior părul tău va părea mult mai des şi voluminos.

Bob

Bobul perfect drept, asociat cu bretonul gros este de asemenea un stil de încercat pentru ca părul tău să pară mai des. Vârfurile tăiate impecabil, fără scări sau filare, creează volum de invidiat.

Bucle scurte

Dacă ai părul ondulat în mod natural, dar nu este prea des, un bob scurt te-ar putea ajuta să maschezi acest lucru. Pe de altă parte, lucrând cu structura părului tău şi buclele tale naturale, obţii în acelaşi timp şi o coafură foarte lejeră, care nu are nevoie de prea multă întreţinere şi atenţie.

MAI MULT DESPRE: frumusete, bucle, par, coafuri, breton, tunsori, par des