Frumuseţea ta: 3 moduri lejere de a-ţi prinde părul vara asta

Ne place vara şi ne bucurăm nespus că zilele calde şi însorite au sosit. Şi cum să nu te bucuri când poţi să porţi rochii vaporoase, pantaloni scurţi şi bluze lejere de dimineaţa până seara.

Ne place vara şi ne bucurăm nespus că zilele calde şi însorite au sosit. Şi cum să nu te bucuri când poţi să porţi rochii vaporoase, pantaloni scurţi şi bluze lejere de dimineaţa până seara.

Însă, indiferent cât de mult ne plac zilele de vară, avem o mică problemă. Cum ne strângem părul? Pentru că, trebuie să recunoaştem, vara nu prea ne vine să ne lăsăm pletele despletite. Nu de alta, dar căldura şi părul desfăcut nu prea fac casă bună.

Şi dacă te-ai săturat de clasica coadă de cal sau de banalul coc de balerină am pentru tine trei propuneri din care te poţi inspira şi tu în acele zile caniculare în care nu mai ştii cum să-ţi prinzi părul.

 

Coc împletit

În această vară împletiturile sunt foarte la modă.

Aşa că, m-am gândit că ţi-ar plăcea acest coc împletit. Ai nevoie de agrafe, 2 elastice de păr, 2 cleştişoare de păr, un ondulator şi fixativ. Începe prin a-ţi împleti o mică coadă, imperfectă, în mijlocul capului. Dă volum părului cu ajutorul unui mic coc pe care îl faci în partea de sus a capului. Restul părului îl împleteşti într-o coadă lejeră, la spate pe care o răsuceşti în jurul cocului. Ai mai jos filmuleţul care te ajută să-ţi faci un coc  împletit.

 

 

 

Stilul franţuzesc, dezordonat

Cu siguranţă, ai văzut foarte multe fete pe intenet sau pe stradă care aveau o coafură aparent dezordonată, dar foarte sexy.

Şi te-ai întrebat cum le stă părul atât de bine, în condiţiile în care nu s-au chinuit să şi-l aranjeze (pentru că asta este prima impresie, că acea coafură este una întâmplătoare), dar lucrurile nu stau chiar aşa. Părul coafat dezordonat este foarte sexy şi uşor de realizat. Ai nevoie de câteva clame, fixativ şi o bentiţă de păr. Începe prin a da volum în creştetul capului spre breton. După, formează o coadă spre ceafă şi începe să răsuceşti părul pe care îl prinzi cu agrafe ca pe un coc banană.
La sfârşit, vei obţine un look dezordonat pe care îl vei cuminţi cu o bentiţă. Mai jos ai un filmuleţ care să te ajute să obţii această coafură.

 

 

 

Coc lejer şi o bentiţă

Îţi aminteşti de acele zile în care nu ştii cum să-ţi mai prinzi părul, dar nu ai timpul necesar pentru a ţi-l aranja? Pentru acele zile s-au inventat coafurile lejere uşor de realizat. Ai nevoie doar de o bentiţă şi câteva clame. În videoclipul de mai jos vezi cum poţi să-ţi faci o astfel de coafură.