Frumuseţea ta: 10 coafuri pe care le poţi realiza cu ajutorul agrafelor

Dacă în mod normal le folosim pentru ca părul să stea aşa cum ne dorim, agrafele pot avea şi întrebuinţări estetice.

Aceste accesorii îţi pot înfrumuseţa coafura, pe lângă faptul că o menţin neclintită întreaga zi.


Iată ce stiluri să încerci:

Agrafe grupate

Un coc simplu la spate poate fi accesorizat şi personalizat cu ajutorul a trei agrafe colorate, prinse grupat în lateral. Alege o culoare care se asortează cu ţinuta sau machiajul tău.

Părul pe o parte

Obţii rapid o coafură interesantă dacă îţi dai tot părul pe o singură parte şi îl fixezi cu agrafe metalice, dispuse în zig zag, precum stilul ales de actriţa Emma Watson.

Banda de agrafe

Foloseşte multe agrafe de aceeaşi culoare pentru a realiza o bandă foarte interesantă care să-şi accesorizeze coafura. Acest stil se potriveşte foarte bine cu un coc sau o coadă perfect strânse la spate.

Bob fixat

Dacă eşti tunsă bob, poţi folosi multe agrafe dispuse în zig-zag la spate pentru a fixa foarte bine părul. Acest stil se potriveşte cu părul cu aspect umed, aflat în tendinţe anul acesta.

Accente de culoare

Tranformă o coafură banală într-una deosebită folosind agrafe viu colorate, prinse în lateral, aşezate grupat.

Coc special

Pentru ca un coc să fie foarte bine fixat, ai nevoie adesea de multe agrafe pe care te străduieşti să le ascunzi cât mai bine. Dar ce s-ar întâmpla dacă ai aşeza toate agrafele la vedere? Atunci rezultatul ar fi o coafură inedită, ieşită din tipare, perfectă pentru evenimente speciale.

Coadă împletită

Accesorizează o coadă împletită la spate cu câteva agrafe colorate şi vei obţine un efect special. Simplu, rapid şi original!

Şuviţe strânse

Prinde la spate şuviţele care îţi încadrează chipul, optând pentru trei agrafe dispuse în formă de triunghi, în locul unei clame banale.

Modele geometrice

Orice coafură simplă poate fi transformată spectaculos dacă alegi să o pui în valoare cu modele geometrice realizate din agrafe de păr.

MAI MULT DESPRE: frumusete, par, accesorii, coafuri, stiluri, agrafe