Frumuseţe. Cele mai potrivite tunsori scurte în funcţie de textura părului tău

Vrei să te tunzi, dar ţi-e teamă să nu faci o greşeală majoră pe care apoi să o regreţi? Descoperă ce stil se adaptează perfect tipului tău de păr, indiferent că este des, fin, drept, ondulat sau creţ.

Foto: byrdie.com

Tunsoare pixie clasică

Potrivită pentru păr drept şi păr des
Această tunsoare este ideală pentru părul cu fir gros pentru că acesta are volum în mod natural. Dacă podoaba ta capilară este foarte fină, atunci părul va sta lipid de cap şi tunsoarea va arăta ciudat.

Tunsoare pixie dezordonată

Potrivită pentru păr creţ, ondulat sau des
Pentru că şuviţele variază în lugime, această tunsoare creează volum în parte de sus a capului. Se potriveşte perfect părului care are deja volum, precum cel ondulat, creţ sau cu firul gros. Este de evitat dacă ai părul fin şi rar.

Bob gradual

Potrivit pentru părul ondulat
Mai scurt la spate, cu vârfurile tăiate uşor inegal, această tunsoare se adaptează perfect părului ondulat natural. Îţi oferă volum în creştet, care coboară treptat către vârfuri.

Bob destructurat

Potrivit pentru părul fin sau ondulat
Poţi adopta un bob chiar dacă ai părul fin, dar trebuie să te asiguri că tunsoarea ta are şuviţe inegale, care oferă volum. Vârfurile taiate drept oferă senzaţia de păr des, aşa cum se observă şi în cazul actriţei Emma Stone.

Tunsoare asimetrică

Potrivită pentru părul des şi părul drept
Acest stil asimetric presupune lungime în partea din faţă astfel încât să se obţină un breton lung, dat pe o parte. Este ideal pentru părul drept şi des, pentru a-l putea coafa astfel zilnic, fără prea mult efort.

Bob lung

Potrivit pentru toate tipurile de păr
Numit şi "lob" (prescurtarea de la "long bob"), acest stil este potrivit tuturor tipurilor de păr, cu excepţia părului foarte creţ. Se adaptează oricărei texturi, iar aşa cum îi spune şi numele, este un bob ceva mai lung, depăşind cu puţin nivelul umerilor.
MAI MULT DESPRE: frumusete, par, coafuri, par scurt, tunsori