Frumuseţe. 7 tipuri de coafuri pentru primăvara 2016. Încearcă-le!

Prezentările din cadrul săptămânilor modei de la New York, Londra, Milano şi Paris au adus în prim-plan şi principalele tendinţe pentru aranjarea părului.

Stilul natural

Cea mai importantă tendinţă a acestui sezon este reprezentată de acceptarea şi îmbrăţişarea texturii naturale a părului tău. Se pune mult preţ pe natural, pe individualitate, iar un păr cât mai puţin "forţat" este trendul major al acestei primăveri. Pune-ţi buclele sau onduleurile în valoare şi lasă şuviţele să preia forma lor cât mai naturală. Este cazul să laşi deoparte placa sau ondulatorul, cel puţin pentru acest sezon.

Împletituri

Împletiturile câştigă iar teren, aşa cum se întâmplă în fiecare primăvară. Dar dacă până acum stilurile complicate, elaborate au fost în trend, în acest sezon clasica împletitură în trei preia supremaţia. De asemenea, cozile spiralate sunt incluse tot mai des în coafuri şi în special în cocurile elegante.

Accesorii preţioase

Decorează-ţi coafurile cu accesori deosebite, care imită materialele preţioase. Te vor ajuta să obţii un look boem, perfect pentru primăvară, dar sunt o alegere excelentă şi pentru coafurile elegante, de seară sau evenimente speciale.

Stilul hippy

Acesta presupune un look foarte relaxat, păr lăsat liber pe spate, uşor răvăşit şi împodobit cu codiţe împletite subţiri, mărgele sau charmuri. Un astfel de stil este ideal pentru ţinutele de plajă, la sfârşitul primăverii, dar poate fi asortat de minune cu rochiile tale în stil boho. A putut fi observat în cadrul colecţiei prezentat de Louis Vuitton.

Eşarfe

Eşarfele colorate, precum cele specifice anilor '50 - '60 pot fi incluse cu succes în obţinerea unor coafuri senzaţionale pentru acest sezon. Cocurile înalte, decorate cu astfel de materiale textile în culori vii, îţi oferă un look interesant, retro, dar şi sexy.

Anii '70

Buclele masive, voluminoase şi bine definite, în stilul actriţei Farrah Fawcett, specifice anilor '70, se numără de asemenea printre tendinţele sezonului primăvară-vară 2016. Cretoarea de modă Diane von Furstenberg este cea care a redus acest stil în prim-plan în cadrul prezentării colecţiei sale pentru noul sezon, optând pentru o coafură purtată chiar de ea în tinereţe, în perioada anilor '70.

Stilul neglijent

Un look relaxat şi feminin este esenţa sezonului primăvară 2016. Iar ţinutele şi coafurile care te ajută să obţii asta se numără printre tendinţele definitorii. Nu este de mirare că părul prins neglijent într-o coadă sau un coc răvăşit la spate este de fapt o coafuri în trend, care poate fi obţinută instant. Asociaz-o cu un machiaj cât mai natural şi o ţinută foarte lejeră şi relaxată.