Frumuseţe. 7 coafuri pe care le preferă bărbaţii. Cum să fii sexy pentru iubitul tău

Îţi ia o veşnicie să-ţi aranjezi un coc impecabil sau să-ţi faci bucle perfect definite? Dacă vrei să-ţi impresionezi iubitul cu o astfel de coafură, află că bărbaţilor li se par mult mai sexy şi interesante stilurile lejere, cât mai naturale. Iată care sunt câteva dintre coafurile pe care bărbaţii le consideră foarte sexy:

Volum

Coafurile care îţi oferă volum sexy, aşa cum este acest stil retro purtat de actriţa Blake Lively, sunt pe placul bărbaţilor pentru că pun în valoare frumuseţea naturală a părului tău.

Împletitură lejeră

O coadă împletită aparent neglijent este sexy tocmai pentru că oferă impresia că eşti foarte relaxată şi naturală, ceea ce bărbaţii adoră la o femeie. Încearcă coada împletită pe o parte, precum cea a modelului Chrissy Teigen.

Coc la spate, cu şuviţe libere

Imită un bob cu ajutorul unui astfel de coc care îţi lasă şuviţe libere ce îţi încadrează chipul, precum cel purtat de cântăreaţa Ciara. Acest gen de coafură, fiind uşor răvăşită, lasă impresia că tocmai ai coborât din pat, ceea ce aprinde instant imaginaţia bărbaţilor.

Părul lung

Bărbaţii au o slăbiciune pentru femeile cu părul lung şi nu este de mirare. Este unul dintre emblemele feminităţii, care le atrage instant atenţia. O cărare pe mijloc, precum a modelului Olivia Palermo, este cea mai simplă variantă pentru a-ţi pune părul lung în valoare.

Coada la spate, cu cărare pe o parte

Această coafură inspiră un aer de "femeie de afaceri sexy", care poate fi deosebit de atrăgător pentru bărbaţii care preferă femeile puternice. Actriţa Emma Stone este unul dintre starurile care au purtat acest stil.

Breton şi bucle răvăşite

Un astfel de look, cu un breton uşor pe o parte şi blucle aparent naturale şi dezordonate, îţi oferă o atitudine sexy în stil rock. Starul britanic de televiziune Alexa Chung este un model perfect în acest sens.

Coada înaltă

Gigi Hadid, unul dintre supermodelele de top ale momentului, poartă în acestă imagine o coadă înaltă, perfect dreaptă. Această coafură este foarte sexy în ochii bărbaţilor pentru că îţi oferă o alură de "fată rea".

MAI MULT DESPRE: frumusete, par, coafuri, sexy, barbati, coafuri sexy