Frumuseţe: 3 coafuri senzaţionale pe care le obţii peste noapte

Nu ai timp dimineaţa să-ţi aranjezi părul aşa cum ţi-ai dori? Foloseşte-te de orele pe care le petreci dormind pentru a obţine bucle perfecte şi volum de invidiat!

Iată câteva trucuri pe care să le încerci:

Cozi răsucite

Părul tău poate căpăta peste noapte onduleuri seducătoare! Începe prin a-ţi umezi puţin părul cu ajutorul unui recipient cu pulverizator. Împarte apoi părul în două jumătăţi, de-o parte şi de cealaltă a feţei. Desparte două şuviţe şi răsuceşte una în jurul celeilalte, adăugând treptat restul de păr la fiecare răsucire.

La final prinde cocurile realizate cu elastic. Dimineaţa, părul tău va avea volum şi onduleuri perfecte!

Bucle cu ajutorul unei bentiţe elastice


Foloseşte o bentiţă elastică pentru a obţine bucle sexy. Umezeşte uşor părul cu apă, cu ajutorul unui pulverizator. Aşază bentiţa pe cap şi împarte-ţi părul în două secţiuni egale. Răsuceşte apoi fiecare secţiune şi înfăşoar-o în jurul betiţei.

Dormi cu părul astfel, iar dimineaţa când îl vei desprinde vei avea bucle senzaţionale!

Bigudiuri

Bigudiurile maleabile, pe care le poţi aplica seara, pe părul umed, te ajută să realizezi bucle bine definite fără să foloseşti temperaturi ridicate. În acest fel vei avea dimineaţa onduleuri pe care să le aranjezi în coafurile tale preferate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă