Frumuseţe. 10 vedete care au trecut prin schimbări radicale de look

Kim Kardashian şi actorul Jared Leto au fost săptămâna trecută protagoniştii unor transformări şocante în ceea ce priveşte culoarea părului. Ambele staruri s-au vopsit blond platinat.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a făcut un salt uriaş de la brunet la blond platinat. Starleta a postat o fotografie din timpul procesului de decolorare pe Instagram, ocazie cu care i-a mulţumit stilistului Lorri Goddard pentru rezultatul impecabil, obţinut din prima încercare. Kim a declarat pentru revista People că inspiraţia pentru acest look a fost o fotografie veche a Madonnei, de pe vremea când Regina Muzicii Pop avea părul blond platinat.

Jared Leto

În pregătire pentru rolul Joker din filmul "Suicide Squad", care se va lansa în 2016, Jared Leto le-a frânt inima fanelor sale săptămâna trecută renunţând la pletele vopsite în stilul ombre. La Săptămâna Modei de la Paris, actorul şi-a făcut apariţia cu părul tuns scurt şi vopsit blond platinat. Dar acesta nu este lookul final, ci doar o etapă către nuanţa de verde pe care artistul trebuie să o aibă pentru rolul său.

Lady Gaga

Lady Gaga pare să-şi fi găsit fericirea alături de actorul Taylor Kinney, cu care s-a logodit la începutul acestui an, dar nu pare să găsească o culoare a părului de care să se îndrăgostească şi pe care să o păstreze. Controversata cântăreaţă a purtat în patru zile trei nuanţe diferite de păr, la Paris Fashion Week. 

Lily Collins

Fiica celebrului cântăreţ Phil Collins, Lily Collins, a trecut de la un bob mediu la o tunsoare foarte scurtă la sfârşitul lunii trecute. Actriţa în vârstă de 25 de ani a renunţat treptat la lungimea părului ei, trecând în 2014 de la părul lung la un bob mediu, şi apoi unul scurt.

Beyonce

Beyonce şi-a atras dezaprobarea fanilor la finalul anului trecut când a decis să-şi facă un breton foarte scurt, drept şi gros. Mulţi admiratori s-au arătat dezamăgiţi de noul look al cântăreţei.

James Franco

James Franco a trecut prin multe transformări de look pentru rolurile sale. În vara anului trecut, actorul s-a vopsit blond pentru rolul din filmul "Michael", iar în toamnă s-a ras complet pe cap pentru producţia "Zeroville".

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din "Silver Linings Playbook", a renunţat anul trecut la buclele sale blonde în favoarea unei tunsori foarte scurte.

Nicki Minaj

Cântăreaţa Nicki Minaj este recunoscută pentru schimbările frecvente de look şi pentru culorile neobişnuite pe care le încearcă. Starul american a avut nuanţe ale părului de roz, albastru sau violet, iar când părea că rămâne fidelă unei nuanţe de blond platinat, Nicki s-a întors la brunet, culoarea sa naturală.

Rita Ora

Cântăreaţa britanică Rita Ora a trecut printr-o schimbare radicală de look, renunţând la părul foarte lung şi buclele in stil retro în favoarea unei tunsori foarte scurte, dar la fel de sexy.

Chrissy Teigen

Iubita cântăreţului John Legend, modelul Chrissy Teigen, a înlocuit blondul miere cu o nuanţă naturală de şaten închis.