Cum să reinventezi părul prins în coadă. 15 coafuri ușor de realizat

Coada înaltă sau prinsă la spate este una dintre coafurile de bază pe care le purtăm aproape zilnic. Am ajuns să o considerăm mai mult o alegere practică decât o coafură în sine. Dar acest lucru se poate schimba, dacă descoperi câteva moduri simple de a transforma coada într-o coafură senzațională. Descoperă 15 coafuri pe care să le încerci.

Coadă pe jumătate împletită

Această coadă este înnodată la bază, împletită până la jumătate și are vârful liber. Este o coafură sexy, foarte ușor de realizat, ideală pentru părul lung și foarte lung. De asemenea, este o variantă excelentă în cazul în care ai extensii lungi.

Coadă prinsă cu elastic masiv

Probabil îți amintești de acele elastice de păr groase acoperite cu material textil care se foloseau intens în anii '90 și la începutul anilor 2000. Se pare că au revenit în tendințe, la fel ca și multe alte elemente din acea perioadă. Prinde-ți părul cu un astfel de elastic și vei obține un look retro interesant. Este un look potrivit mai mult pentru ținute casual sau sport. 

Coadă foarte înaltă

Coada înaltă este coafura reprezentativă pentru cântăreața Ariana Grande. Pentru a obține acest look, ai nevoie de un elastic de păr de tip coardă, declară hairstylistul Chris Appleton, citat de Cosmopolitan. Acesta este o bucată de elastic rezistent, cu cleme din metal la fiecare capăt. Doar în acest fel poți susține perfect părul într-o coadă înaltă și rezistentă.

Coadă joasă și lungă

Pentru a obține o astfel de lungime, cel mai probabil vei avea nevoie de extensii. Un alt truc folosit de hairstylistul Chris Appleton este acela de a aplica extensiile în straturi astfel încât punctele de prindere să nu fie vizibile când prinzi părul la spate.

Coada tip "ananas"

Este o coafură ideală pentru cele care au părul creț sau ondulat. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul lejer, cu un elastic larg, în cea mai înaltă zonă a capului. Trage buclele în față și lasă-le să-ți încadreze chipul.

Coada cu "bule"

Coafurile care par dificil de realizat, dar sunt extrem de simplu de pus în practică, sunt cele mai interesante. Pentru a obține acest look, prinde-ți părul într-o coadă înaltă, apoi prinde coada din loc în loc cu elastice subțiri de culoarea părului. Trage cu grijă de coadă pentru a lărgi secțiunile și a crea un efect de bule.

Coadă înaltă răvășită

Pentru a face o coadă răvășită să pară un look atent construit și nu o coadă haotică realizată în ultima clipă, ia o șuviță de păr și înfășoară baza cozii cu ea, astfel încât să ascunzi elasticul. Este un truc vechi, dar perfect pentru a oferi un plus de eleganță unei cozi.

Coadă înfășurată

De ce să folosești doar un elastic pentru coada ta? Înfășoar-o până la jumătate folosind un material cu aspect prețios, precum o bucată de catifea. Vei crea o coafură inedită, cu aspect sexy și elegant. Este o idee bună pentru un eveniment special, atunci când decizi să te coafezi singură. 

Coadă lungă și deasă

Dacă vrei o coadă bogată precum cea a modelului Joan Smalls, dar nu ai părul la fel de lung și de des, atunci te poți folosi de un truc simplu. Pentru a crea iluzia unei cozi lungi și dese, separă și prinde într-o coadă înaltă secțiunea de păr de deasupra urechilor, lăsând restul părului liber. Din față nu îți vei putea da seama că este de fapt o coadă parțială. Ondulează părul pentru și mai mult volum.

Coadă relaxată

Uneori cozile perfect netezite și strânse se potrivesc mai bine, dar uneori poți obține același efect sexy printr-o coadă foarte relaxată. Prinde părul într-o coadă înaltă fără să-l netezești, astfel încât să-i pui în valoare textura naturală. Lasă câteva șuvițe libere care să-ți încadreze chipul.

Coadă cu cărare

Poți transforma coada prinsă într-o coafură inedită dacă realizezi o cărare interesantă. Folosește gelul de styling pentru a netezi părul și a pune cărarea în evidență.

Coadă prinsă cu fundă

Ne amintesc de codițele din copilărie, dar pot fi incluse cu succes și în coafurile elegante. Pentru a obține un look șic, alege o fundă subțire dintr-un material mat precum catifeaua.

Coadă și cărare pe mijloc

Este foarte simplu să asociezi o coadă plasată nici prea sus, nici prea jos, cu o cărare pe mijloc perfect dreaptă. Netezește foarte bine părul pentru a face cărarea cât mai vizibilă.

Coadă înaltă, împletită

Când asociezi două stiluri simple - o coadă înaltă și părul împletit în trei - vei obține un look surprinzător, care nu pare deloc simplu sau banal. Ca să netezești perfect părul, pulverizează spray fixativ pe o periuță de dinți și netezește firele rebele.

Coadă tapată

Uneori, părul tapat excesiv nu arată deloc bine. Dar în acest caz, volumul din creștet este perfect echilibrat de coada tapată, care are astfel un plus de volum.