Cocul, coafura de bază a vedetelor și fashionistelor. 16 stiluri din care să te inspiri

Pentru că nu ne permitem să irosim zeci de minute în fața oglinzii în fiecare zi, suntem întotdeauna în căutarea unor coafuri simplu de realizat și care să arate foarte bine.

Deși o coadă înaltă ar putea fi prima opțiune atunci când te gândești la o coafură simplă și rapidă, aceasta nu este una dintre favoritele vedetelor și fashionistelor. 

Coafura lor „de bază” se pare că este cocul.
De ce? Pentru că nu ai nevoie de o îndemânare specială. Tot ce trebuie să faci este să-ți răsucești părul la ceafă sau în cea mai înaltă zonă a capului și să-l fixezi cu un elastic. Nu doar că este foarte simplu de realizat, dar în același timp are capacitatea de a oferi un plus de stil look-ului tău, fără să depui prea mult efort.

Descoperă 16 idei pentru cocuri interesante, purtate des de celebrități și fashioniste.

Alyssa Coscarelli

Această coafură are un look retro, îmbinând bretonul ondulat cu un coc în stil Audrey Hepburn. Este simplu de realizat și te ajută să-ți pui în valoare bretonul.

Asos Lotte

Poți realiza și un coc parțial, precum cel purtat de starul de pe Instagram Asos Lotte. Prinde secțiunea de păr din partea de top a capului și răsucește-o sub forma unui coc. Durează mai puțin de 30 de secunde să-ți faci o astfel de coafură!

Stephanie Broek

Pentru a recrea cocul purtat de Stephanie Broek, împletește-ți părul într-o coadă la spate, apoi răsucește coada astfel încât să obții un coc simplu și elegant la ceafă.

Sophia Roe

Un coc arată excelent atunci când este asociat cu un breton, fie că ai părul creț sau drept. Este foarte ușor de realizat și are un aspect modern și sexy.

Jodie Comer

Jodie Comer poartă un coc cu aspect lejer, care poate fi realizat în numai câteva minute. Este un coc de tip nod, ușor răvășit, potrivit atât pentru un look de zi, cât și pentru unul de seară.

Nnenna Echem

Este foarte simplu să creezi un astfel de coc plasat la ceafă. Tot ce trebuie să faci este să-ți prinzi părul într-o coadă la spate, pe care să o răsucești și să fixezi vârful sub elastic.

Felicity Hayward

Un coc de tip nod arată excelent atunci când este prins în cea mai înaltă zonă a capului. Fashionista Felicity Hayward demonstrează cât de bine poate arăta o astfel de coafură simplă și elegantă.

Asos Lesley

Dacă ai părul creț, un coc înalt și voluminos este foarte simplu de realizat și arată excelent. Asos Lesley, una dintre numeroasele fashioniste de pe Instagram, demonstrrează cât de bine arată o astfel de coafură simplă.

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz este un adevărat exemplu de stil. Actrița își prinde des părul în cocuri elegante la spate, inclusiv atunci când are părul împletit.

Priyanka Chopra

Actrița și modelul Priyanka Chopra a asociat bretonul despărțit printr-o cărare pe mijloc cu un coc foarte înalt, rezultatul fiind o coafură interesantă în stil franțuzesc.

Laura Harrier

Dacă îți dorești o coafură statement, atunci poți încerca un astfel de coc împletit purtat de Laura Harrier. Este realizat prin împletirea unei cozi, care este răsucită sub forma unui coc plasat pe o parte a capului.

Ashley Graham

Modelul plus-size Ashley Graham a decis să poarte un coc foarte simplu, dar elegant, la Gala Premiilor Oscar. Poți include un accesoriu statement pentru păr, care îi va oferi un look inedit cocului tău.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez poartă în această imagine un coc realizat pe părul cu efect wet-look. Poți obține o coafură wet-look folosind puțin gel pe care să-l distribui pe tot părul înainte de a prinde părul în coc.

Katherine Langford

Acel tip de coc înalt pe care îl faci rapid înainte de a intra sub duș poate deveni foarte ușor o coafură elegantă. Coafura purtată de Katherine Langford demonstrează cât de elegant poate fi un astfel de coc foarte ușor de realizat.

Rosie Huntington-Whiteley

Atunci când nu poartă părul liber, Rosie Huntington-Whiteley poate fi observată purtând des un coc simplu la spate. „Port de obicei un coc elegant și simplu în cele mai multe zile”, a scris Rosie pe blogul său personal.

MAI MULT DESPRE: frumusete, coafuri, coc, vedete