Coafuri simple cu părul prins inspirate de pe Instagram

În ceea ce privește coafurile pe care le porți zilnic, probabil că ești blocată într-o rutină pe care o respecți întotdeauna. Fie că îți lași părul liber, fie că îl prinzi într-o coadă la spate, îți este dificil să ieși din tiparul cu care te-ai obișnuit.

Dar ca să-ți pui părul cu adevărat în evidență ar trebui să depășești această rutină și să încerci coafuri simple, interesante și foarte ușor de realizat, pe care să le faci zi de zi. 

Vedetele și fashionistele de pe Instagram demonstrează cât este de simplu să ai un look inedit zi de zi, cu ajutorul unei coafuri deosebite.
De exemplu, o coadă prinsă la spate se poate transforma într-o coafură specială cu ajutorul unor accesorii pentru păr. Sezonul acesta se poartă fundele din catifea, cu aspect elegant, dar și agrafele și clamele decorate cu perle sau cristale. Și cozile împletite se pot transforma în coafuri originale cu ajutorul accesoriilor. 

Iar dacă îți lași părul liber, pe spate, îi poți oferi un plus de personalitate look-ului tău adăugând un accesoriu interesant precum o agrafă cu perle prinsă într-o parte.

Cocurile lejere sunt întotdeauna în tendințe și se potrivesc de minune atât pentru zi, cât și pentru petreceri sau evenimente speciale. 

Descoperă câteva coafuri ușor de realizat, inspirate de fashionistele și vedetele de pe Instagram.

Coc perfect netezit

Poți obține o coafură elegantă de seară dacă îți prinzi părul într-un coc simplu, dar netezești perfect firele rebele. Pulverizează puțin fixativ pe o periuță de dinți și folosește-o pentru a netezi firele rebele. 

Breton tip cortină și coc lejer

Dacă îți lași bretonul să crească, această coafură este ideală pentru tine. Prinde-ți părul într-un coc și împparte bretonul pe mijloc, astfel încât să obții un breton de tip cortină. 

Coc simplu cu panglică

Prinde-ți părul într-un coc înalt și apoi folosește o panglică subțire pentru a-l lega la bază. Este o variantă foarte simplă de a oferi un plus de personalitate unei coafuri clasice.

Coadă înaltă netezită

Pentru a obține o astfel de coafură elegantă, îndinte-ți părul cu placa, aplică un ser pentru strălucire, apoi prinde-l într-o coadă înaltă, după ce ai trasat o cărare adâncă pe o parte. Folosește o periuță pe care ai pulverizat fixativ pentru a netezi perfect firele rebele.

Coc cu fundă

Răsucește-ți părul într-un coc înalt și folosește o panglică subțire pentru a crea o fundă decorativă în spetele cocului. Este o soluție simplă pentru realizarea unei cofuri elegante, perfectă pentru seară și evenimente speciale.

Coc la spate, perfect netezit

Trasează o cărare perfect dreaptă pe mijloc și prinde-ți părul strâns într-o coadă la ceafa. Răsecește coada în jurul bazei și fixează vârful sub elastic. Aplică puțin gel de păr pentru a netezi perfect firele rebele.

Coc lejer cu elastic de păr masiv

Elasticele de păr acoperite cu material textil, care erau în vogă în anii '90, au revenit puternic în tendințe. Folosește un astfel de elastic pentru a crea o cofură cu co înalt, în stil retro.

Păr prins cu fundă

Chiar și o coadă banală la spate poate deveni o coafură deosebită. Tot ce trebuie să faci este o prinzi cu un elastic, iar deasupra să fixezi o fundă masivă din catifea.

Cocuri laterale

Separă-ți părul în două secțiuni și prinde-le sub forma unor cocuri înalte laterale. Este o coafură extrem de simplă dacă ai părul creț sau ondulat pentru că părul tău are deja volumul necesar.

Coc accesorizat cu perle

Prinde-ți părul într-o coadă la spate și răsucește-o sub forma unui coc simplu, pe care să-l accesorizezi cu o agrafă cu perle. Este o coafură potrivită pentru zi, dar și pentru seară sau evenimente speciale. 

Coc pentru părul creț

Bretonul arată excelent și în cazul în care ai părul creț. Este o tunsoare tot mai populară în rândul femeilor care au părul ondulat sau creț. Pentru a obține o coafură interesantă, prinde-ți părul într-o coadă înaltă astfel încât să obții efectul unui coc masiv. Îți va pune perfect în evidență bretonul.

Coafură statement cu accesorii

Ai nevoie de câteva clame de păr cu perle sau alte elemente decorative pentru a crea rapid o cofură statement interesantă. Prinde părul într-un coc la spate și fixează apoi clamele sau agrafele pe cap.

Coadă împletită și bentiță cu perle

Așa cum probabil ai observat deja, perlele reprezintă trendul major în materie de accesorii pentru păr sezonul acesta. Prinde părul într-o coadă înaltă și împletește-o în trei. Completează apoi coafura cu o bentiță decorată cu perle. Este o coafură inedită, ideală pentru femeile care au părul lung sau mediu.

Coc înalt și breton ondulat

Îți vei pune perfect bretonul odulat în evidență dacă îți prinzi părul într-un coc înalt, ușor răvășit. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul sub forma unei cozi pe care să o răsucești în jurul bazei și să fixezi vârful sub elastic. Trage ușor cu degetele de coc pentru a-l lărgi și a-l face să pară mai voluminos.

Coadă voluminoasă

Prinde-ți părul într-o coadă la spate, puțin mai sus de ceafă. Folosește ondulatorul pentru a crea bucle masive, apoi piaptănă-ți coada astfel încât să obții și mai mult volum.

MAI MULT DESPRE: coafuri, vedete, Instagram, par prins