Coafuri sexy de Valentine's Day

Parul este una dintre armele tale de seductie. Iar intr-o zi in care dragostea, seductia si romantismul sunt la putere, asa cum este Ziua Indragostitilor, trebuie sa alegi o coafura pe masura.

Parul este una dintre armele tale de seductie. Iar intr-o zi in care dragostea, seductia si romantismul sunt la putere, asa cum este Ziua Indragostitilor, trebuie sa alegi o coafura pe masura. Cu cat mai sexy, cu atat mai bine...

Fie ca sarbatoresti aceasta zi acasa, alaturi de iubitul tau, fie ca ati ales sa o celebrati printr-o iesire romantica, vei gasi cu siguranta inspiratie printre sugestiile de mai jos. Iata care sunt propunerile noastre:

Bucle sexy


Daca parul tau este ondulat in mod natural, acum este momentul sa pui in valoare onduleurile! Buclele mari, voluminoase, nu foarte bine definite, sunt intotdeauna sexy si cu siguranta vor intoarce multe priviri. Un stil numai potrivit pentru o zi romantica. Si parul drept se poate bucura de volumul senzational al buclelor masive, dar cu ceva mai mult efort.

Spala-te pe cap, aplicand la final balsamul si o masca regeneratoare, dar fara sa atingi si radacinile. Sterge-ti parul cu un prosop, tamponandu-l delicat, fara sa-l freci. Aplica pe parul umed un balsam leave-in, iar apoi usuca-l cu foehnul, la temperatura cea mai joasa. In timpul uscarii, foloseste o perie cu ajutorul careia sa netezesti parul. In timpul uscarii, folosirea unei perii rotunde ajuta la alinierea cuticulelor de pe suprafata firului de par, ceea ce ii va oferi stralucire.

Pe fiecare suvita care urmeaza sa fie ondulata, aplica un ser protector. Alege suvite suficient de groase incat buclele sa fie voluminoase. Imediat ce eliberezi suvita de pe ondulator, pulverizeaza de la o distanta de 20 de cm spray fixativ cu fixare flexibila. La final, trece-ti degetele prin par si pulverizeaza iarasi fixativ, de la o distanta suficient de mare incat pulverizarea sa fie uniforma.


Par scurt


Parul scurt poate fi extrem de sexy. Important este sa il pui in valoare asa cum trebuie. Cateva suvite bine definite, dar care la final au un aspect usor neglijent si ravasit, reprezinta cheia succesului pentru parul foarte scurt.

Pentru parul drept, definirea varfurilor suvitelor este un procedeu foarte simplu. Ai nevoie de o ceara pentru par cu fixare medie, pe care sa o aplici cu degetele.

Ceara de par trebuie folosita intotdeauna in cantitati foarte mici, altfel iti va incarca parul si ii va oferi un aspect neplacut. Nu aplica ceara pe toata lungimea parului, aplica numai la varfuri.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă