Coafuri retro

Se spune ca moda revine intotdeauna. Se pare ca acum este mai adevarat ca niciodata, iar vedetele sunt principalele surse de inspiratie in ceea ce priveste reactualizarea stilurilor din trecut.

Se spune ca moda revine intotdeauna. Se pare ca acum este mai adevarat ca niciodata, iar vedetele sunt principalele surse de inspiratie in ceea ce priveste reactualizarea stilurilor din trecut.

Staruri precum Marilyn Monroe, Farrah Fawcett sau Brigitte Bardot au impus stiluri de coafuri atat de usor de recunoscut incat au devenit "embleme" ale anilor respectivi.

Inspira-te din stilurile trecute pentru coafuri retro, dar totusi moderne si inedite.

Charlize Theron


Charlize Theron este unul dintre starurile de la Hollywood care au incercat stilul retro. Coafura aleasa de ea este inspirata din cele purtate in anii '50 de Marilyn Monroe, potrivit thehairstyler.com. Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine un look asemanator:

Foloseste un ondulator cu circumferinta suficient de mare pentru ca buclele sa fie voluminoase. O alta varianta, pentru a-ti proteja parul, este sa utilizezi bigudiuri de mari dimensiuni pe care se le lasi in par timp de 30 de minute.
Dupa ce ai desfacut buclele, aplica un fixativ puternic. Poti face o carare atat pe mijloc, cat si intr-o parte.

Marion Cotillard


Castigatoare a unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita, Marion Cotillard, frantuzoaica fiind, nu putea sa treaca cu vederea coafurile in stilul retro.

La fel ca si in cazul lui Charlize Theron, buclele fac totul, dar nu orice fel de bucle, ci numai cele mari, voluminoase.

Aceasta este o coafura pe cat de eleganta, pe atat de simpla, fiind potrivita celor cu parul suficient de lung incat sa-si poata puna buclele in valoare.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti ondulezi parul si sa il fixezi pe o parte cu ajutorul agrafelor plasate la spate, si sa-l finisezi cu putin fixativ. O solutie de urgenta si pentru evenimentele speciale la care trebuie sa participi, dar pentru care nu ai avut timp sa mai treci si pe la coafor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă